Vastikään kihlautunut Essi Unkuri paljastaa Viljami-rakkaan yltiöromanttisen yllätyksen: "Unelmien kosinta"

Vastikään kihlautunut Essi Unkuri paljastaa: Näin romanttisesti Viljami-rakas kosi Thaimaan lämmössä 6:26
Essi Unkuri ja Viljami Harjuniemi kertovat unelmien kihlajaispäivästään MTV Uutisten haastattelussa. Essi hehkuttaa Viljamin romanttisuutta.

Miss Suomi Essi Unkuri ja Diilistä tuttu Viljami Harjuniemi kihlautuivat Thaimaan-lomallaan tammikuussa. Pariskunta kertoo, millainen romantiikkaa tihkuva kihlapäivä oli, ja Essi esittelee myös upean sormuksensa.

Diili-ohjelmastakin tuttu Viljami Harjuniemi, 32, kihlasi parin vuoden takaisen Miss Suomen Essi Unkurin, 25, tammikuussa romanttisella Thaimaan-lomalla. 

Uunituore kihlapari kertoi kihlautumisestaan MTV Uutisille Luottomies-elokuvan kutsuvierasensillassa keskiviikkona.

Essi kertoo toivoneensa, että kosinta osuisi juuri kyseiselle kolmen viikon lemmenlomalle, muttei tiennyt asiasta etukäteen.

– Itse tapahtuma tuli yllätyksenä, mutta olin toki haaveillut tästä, sillä meillä tulee ihan just viisi vuotta yhteistä taivalta täyteen, Essi sanoo.

– Kun meillä oli tällainen unelmien matka, niin toivoin, että ehkä Viljami olisi ajatellut jotain tällaista, mutta tuli se silti yllätyksenä.

"Viljami polvistui ja piti ihanan puheen"

Viljami kertoo ostaneensa sormuksen jo ennen matkaa, muttei ollut päättänyt, miten hän aikoo kosia rakastaan matkan aikana. Hän keksi idean kosintaan, kun pari oli thai-hieronnassa.

Ideaan liittyivät muun muassa yksityiskitaristi ja ilotulitukset, mutta romantiikka ei suinkaan päättynyt tähän. Viljami järjesti erittäin romanttiset puitteet parin omalla villalle.

– Siellä minua odotti illalla kynttilämeri ja laulava kitaristi lempikappaleemme Slow Dancing in a Burning Room -kappaleen tahdissa, Essi kuvailee. 

– Meille oli katettu illallinen sinne meidän omalle terassille. Katselimme auringonlaskua, ja sitten Viljami polvistui, piti ihanan puheen ja siellä oli myös ihana sormus odottamassa taskussa. 

Romanttiset yllätykset eivät päättyneet tähän.

– Se oli kaikin puolin unelmien kosinta. Sen jälkeen istuimme altaan reunalle ja sitten tulivat vielä ne ilotulitukset, Essi kertoo.

Viljami ihastui Essin herkkyyteen

Essi paljastaa Viljamin kysyneen etukäteen Essin vanhemmilta heidän tyttärensä kättä.

– Kaikki oli mietitty. Kyllä siinä itkettiin, Essi kertoo.

Viljami kertoo ihastuneensa Essissä juuri tämän herkkyyteen ja tunteellisuuteen. Essi puolestaan kehuu Viljamin romanttisuutta.

– Viljami on tosi romanttinen. Lisäksi hänellä on positiivinen elämänasenne. Hän ottaa huumorin kautta asioita ja pystymme nauramaan yhdessä asioille, mutta silti Viljami ottaa tärkeät asiat tosissaan ja pystymme käymään syvällisiä keskusteluja. Ja juhlistamme elämän pieniä iloja, emme vähättele 

Viljami itse korostaa romantiikassa sitä, että hän haluaa keskittyä ja panostaa toiseen.

Pari kertoo MTV Uutisten haastattelussa myös, millaisia hääsuunnitelmia he ovat jo tehneet.

Katso videolta, mikä vaaratilanne liittyi Viljamiin ja ilotulituksiin ja miten thai-hieronta oli osallisena kosinnassa.

Lue myös:

    Uusimmat