Romanttinen illallinen päättyi lyhyeen Tinder-viestin vuoksi – nainen nolasi petturipoikaystävän julkisesti

Nainen näpäytti petturipoikaystää ravintola-arvostelussaan.

Brittinaisen romanttinen reissu päättyi ikävästi, kun poikaystävän pettäminen paljastui ikävällä tavalla. Rakkausloma vaihtuikin kiusalliseksi automatkaksi, kun Alison-nimisen naisen poikaystävän puhelimeen ponnahti viesti deittisovellus Tinderistä – vieläpä kesken romanttisen aterian.

Tyttöystävä ei jäänyt murehtimaan tapausta, vaan päätti nolata petturipoikaystävän kertaheitolla. Nainen kirjoitti tapahtumapaikkana toimineen Englannin Yorkissa sijaitsevan pubin Facebook-sivuille mielenkiintoisen arvostelun.

Alison kantoi pubille neljä tähteä ja kertoi illastaan näin:

"Tosi kiva baari, mukava tunnelma ja hyvä Sauvignon Blanc. Valitettavasti puolessavälissä kyseistä viiniä poikaystäväni puhelin piippasi merkiksi Tinder-viestistä, jota minun ei pitänyt nähdä. Joten meidän reissumme päättyi lyhyeen, ja hän tuli tämän seurauksena jätetyksi, ja ajoimme takaisin Leicesteriin (hyvin tukala automatka, kuten voitte kuvitella). Suosittelisin tätä pubia ehdottomasti, mutta parempi mennä sinne jonkun sellaisen kanssa, joka ei ole valehteleva, pettävä, p**kapää, koska sitten sinulla on paljon mukavampaa kuin minulla."

"Olisimme puolustaneet sinua..."

Pubi vastasi Alisonin viestiin hupaisalla tavalla:

"Alison, kuulostat todella herttaiselta. Olemme pahoillamme, ettei vierailusi ollut sellainen kuin suunnittelit. Poikaystäväsi kuulostaa todelliselta moukalta ja sialta. Me paheksumme tuollaisia tekoja. Ne eivät sovi oikealle herrasmiehelle. Jos olisit maininnut tästä sen tapahtuessa, olisimme puolustaneet sinua haastamalla kyseisen veijarin kaksintaisteluun tai vähintään pudistaneet hänelle päätämme ja lähettäneet hänet matkoihinsa kollektiivisen tsot tsotin saattelemana ja ohjeistaneet, että herrasmiehen tulisi aina kohdella kaunista neitoaan äärimmäisellä kunnioituksella. Ansaitset parempaa. Seuraavan kerran, kun olet Yorkissa uuden rakkaan tai kavereiden kanssa, piipahda sisään ja tervehdi! Varmistamme, että seuraava vierailusi on paljon nautinnollisempi."

Alison vastasi viestiin kiittäen ystävällisestä viestistä ja luvaten, että tulee seuraavan kerran nauttimaan viininsä loppuun.

Lähde: Mirror

***

0:47

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja