Roman Cechmanekin viimeisistä päivistä lisätietoa – "Hänen poikansa löysi hänet"

Tshekkiläisen ex-mestarijääkiekkoilijan Roman Cechmanekin kuolemasta on saatu lisätietoa.

Cechmanekin, 52, kuolemasta tiedotettiin sunnuntaina. Tshekkimediat kertoivat maanantaina, ettei poliisi ole löytänyt tapauksesta rikoksen merkkejä.  

Uherske Hradisten joukkueen valmentajana toimineen ex-maalivahdin ruumis löytyi vuokra-asunnosta Vseminan pikkukaupungissa Tshekin kaakkoisosassa. 

Tshekkimedia Bleskin mukaan Cechmanek oli kirjannut viikonlopun menojaan kalenteriin. Hradisten puheenjohtaja Miroslav Stavjana oli omien sanojensa mukaan keskustellut Cechmanekin kanssa vielä lauantaina. 

– Romanilla oli ongelmia kätensä kanssa, mihin hän otti pistoksia. Juttelimme kiekkoasioista lauantaina, ja hän sanoi olevansa kipeä. Sunnuntaina hänen piti mennä Koprivniceen lasten kanssa, mutta hän ei vastannut viesteihin, ei edes Facebookissa. Hänen poikansa Roman löysi hänet. Osanottoni perheelle, Stavjana kommentoi Bleskille. 

Cechmanekin lapsista Roman jr. on 25-vuotias ja Jakub 19. Eliteprospects-sivuston mukaan molemmat ovat pelanneet jääkiekkoa hyökkääjinä, ja Jakub pelaa edelleen Berani Zlinin U20-joukkueessa.  

Cechmanek pelasi valtaosan urastaan Tshekin liigassa, mutta torjui myös muun muassa NHL:ssä yli 200 ottelussa neljän kauden aikana. Tshekin maajoukkueessa hän ylsi olympiakultaan 1998 ja maailmanmestaruuksiin vuosina 1996, 1999 ja 2000.

Lue myös:

    Uusimmat