Robert Pattinsonin raskaana oleva puoliso Suki Waterhouse käänsi katseet paljastavalla puvullaan Emmy-gaalassa

Näyttelijä Robert Pattinsonin puoliso näyttelijä Suki Waterhouse oli pukeutunut Emmy-gaalaan näyttävästi raskausvatsaansa korostaen. 

Emmy-gaalaa juhlittiin Los Angelesissa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Näyttelijä Robert Pattinson, 37, ja hänen näyttelijä-muusikko-mallipuolisonsa Suki Waterhouse, 32, ilmoittivat marraskuussa 2023 odottavansa esikoistaan

Lähteen mukaan pari kihlautui joulukuussa 2023 ja he suunnittelevat naimisiinmenoa. 

Tämän vuoden Emmy-gaalassa Waterhouse herätti huomion Valentinon punaisella iltapuvullaan, joka oli selästä täysin avoin ja paljasti sivuilta raskausvatsan. Lantiota koristi iso rusetti ja hameosaa taskut. 

Waterhouse kertoi E Newsille, että suunnittelijoiden täytyi suunnitella iltapuku uudelleen, jotta se imartelisi hänen raskausajan muotojaan. 

– Olin todella innoissani tästä Valentinon lookista. Kokeilin sitä pari kuukautta sitten, mutta pitelin sitä vain vartaloani vasten. Mekko piti todella purkaa ja suunnitella uudelleen, jotta se sopisi raskausmahaani. Mutta se sopii, ja olen todella iloinen, että se toimi, Waterhouse kertoi. 

Waterhouse näyttelee muun muassa Daisy Jones & The Six -sarjassa. Pattinson on puolestaan erityisen tunnettu roolistaan Twilight-elokuvissa.

Lähde: E News

 

Lue myös:

    Uusimmat