Lähde: Robert Pattinson ja Suki Waterhouse menivät kihloihin!

Näyttelijäpariskunta Robert Pattinsonin ja Suki Waterhousen kerrotaan kihlautuneen. 

Peoplen tavoittaman lähteen mukaan näyttelijät Robert Pattinson, 37, ja Suki Waterhouse, 31, ovat menneet kihloihin. Lähteen mukaan molemmille on tärkeää mennä naimisiin. 

Marraskuussa he ilmoittivat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan. 

Pariskunnan edustajat eivät ole vastanneet Peoplen kommenttipyyntöihin. 

Kihlautumishuhut heräsivät jo aiemmin tällä viikolla, kun Waterhousen vasemmasssa nimettömässä havaittiin sormus, kun pariskunta käveli Lontoossa. TMZ julkaisi sormuksesta kuvia. 

Heinäkuussa 2018 heidät bongattiin ensimmäistä kertaa läheisissä tunnelmissa Lontoossa. Neljä vuotta myöhemmin pariskunta teki debyyttinsä punaisella matolla osallistuessaan Dior Men Fall 2023 -näyttelyyn Gizassa, Egyptissä, joulukuun 2022 alussa.

Koko suhteensa ajan he ovat olleet suhteellisen yksityisiä. Kun The Sunday Times kysyi Pattinsonin suhteesta vuonna 2019, hän kertoi, että jos päästää ihmiset lähelle, niin se heikentää rakkauden merkitystä.

– Jos muukalainen kadulla kysyisi sinulta suhteestasi, se olisi äärimmäisen epäkohteliasta. Jos pystytät muurin, se päättyy paremmin, Pattinson lisäsi.

Twilight-elokuvista tuttu Pattinson seurusteli aiemmin samoissa elokuvissa näytelleen Kristen Stewartin kanssa ja oli myöhemmin kihloissa laulaja-tuottaja FKA Twigsin kanssa. 

Waterhouse seurusteli näyttelijä Bradley Cooperin kanssa kaksi vuotta, kunnes pari erosi keväällä 2015. Pian sen jälkeen hän seurusteli näyttelijä Diego Lunan kanssa vuoteen 2017 asti.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat