Robert Pattinson: Vihaan lempinimeäni!

Hollywood-tähti Robert Pattinson pitää monista asioista, mutta ei median hänelle antamasta lempinimestä. Lempinimeään inhoaa myös näyttelijä Scarlett Johansson.

Näyttelijä Robert Pattinson, 26, pitää monista asioista: kitaransoitosta, tyttöystävästään Kristen Stewartista… mutta jos hän jostain ei pidä, niin ainakaan ympäri mediaa pyörivästä lempinimestään.

Pattinson kertoi hiljattain The Guardianin haastattelussa hypystään Twilight-elokuvien parista dramaattisempiin rooleihin ja paljasti samalla, mikä Twilightin myötä sai tähden näkemään punaista.

– Kun sain tämän roolin, joka ikinen julkaistu artikkeli puhui R-Patzista. "R-Patzin taistelu uskottavuuden puolesta!" En ymmärrä ketkä keksivät tämän "R-Patz"-nimen. Haluaisin kuristaa heidät, Pattinson kertoo.

Hän ei ole ainoa Hollywood-tähti, joka pitää julkista lempinimeään kaikkea muuta kuin hellyttävänä. Aiemmin tänä vuonna näyttelijä Scarlett Johansson kertoi USA Todaylle vihaavansa ScarJo-lyhennettä nimestään.

– Se on kamalaa. Laiskuutta… eivätkö ihmiset todella pysty sanomaan koko nimeä? Se on yksinkertaisesti omituista… Miksei Cate Blandhettia kutsuta "CaBlaksi"? Miksi minun pitää kestää nimeä ScarJo, Johansson päivitteli.


MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja