Robert Pattinson: Minua ei haittaa näytellä alasti!

Robert Pattinson paljastaa olevansa ihan yhtä tyytyväinen, piti valkokankaalla sitten vilauttaa kulmahampaita tai paljasta pintaa.

Naisfaniensa iloksi brittinäyttelijä Robert Pattinsonilla, 26, on uudessa elokuvassaan Cosmopolis seksikohtauksia vastanäyttelijänsä Patricia McKenzien kanssa. Miestä itseään ei alastonkohtaukset hirvitä.

– Minulla ei ole ongelmaa niiden kohtauksien kanssa tai alastomuuden ylipäätään. Se taitaa olla monimutkaisempaa naisnäyttelijöille, jotka ovat huolissaan siitä, käyttääkö media kohtauksia hyödykseen ja kuinka alastonkuvat ovat jatkuvasti katsottavana internetissä, Pattinson pohtii.

Kuitenkin jopa itsevarmalla Pattinsonilla oli David Cronenbergin ohjaaman elokuvan kuvauksissa ongelmia.

– Seksikohtaukset Patrician kanssa olivat hankalampia. Se oli vähän outoa. Käsikirjoituksen mukaan meidän oli määrä saada orgasmi kohtauksen alussa ja keskustella sen jälkeen – mutta David sai inspiraation loistoideaan, jossa me keskustelisimme harrastaessamme seksiä, Pattinson kertoo.

Twilight-elokuvat ovat tehneet Pattinsonista supersuositun teinien keskuudessa. Uudessa elokuvassaan tähti saa upottaa hampaansa aikuisempaan rooliin näytellessään miljardööri Eric Packeria. Tähti toivookin roolin jossain määrin karistavan Twilight-imagon, vaikka onkin kiitollinen elokuvien antamasta menestyksestä. Pattinson haluaa löytää mahdollisimman erilaisia ja monitahoisia rooleja näyteltäväkseen.

– Kun olet osa valtavan suuren suosion saanutta elokuvaa kuten Twilight, sillä on tapana peittää alleen kaikki muu tekemisesi. Nyt ainakin Nälkäpeli-elokuva kerää paljon huomiota. Se on hyvä minulle, koska voin vapauta tietystä mielipiteestä, joka minusta on muodostettu Twilight-hahmoni perusteella, Pattinson pohtii.

Pattinsonista tuntuu, että julkisuus on kasvattanut häntä. Mies on oppinut käsittelemään erilaisia tilanteita, eikä häiriinny huomiosta.

– Ensinnäkin se (huomio) on imartelevaa ja esiintyjänä tietysti haet yleisön hyväksyntää. Toisekseen se tarkoittaa sitä, että ihmiset arvostavat työtäsi. On siis turha antaa huomion ärsyttää sinua, koska se on ristiriitaista ja kääntyy sinua vastaan. Minä elän melko lailla niin kuin haluankin. On vain oltava varovainen, minne menen tai kuinka kauan viivyn yhdessä paikassa. Minun on pidettävä silmällä, jos ihmiset alkavat twiittaamaan sijaintiani kahvilassa, mutta yleensä löydän rauhallisen nurkkauksen jostain, Pattinson kuvailee.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat