Robert Pattinson vampyyriseksistä Kristen Stewartin kanssa: Naurettavaa!

Twilight-komistus Robert Pattinson ei arvosta hänen ja Kristen Stewartin tekemää seksikohtausta kovin korkealle. Uusimmassa ja viimeisessä Twilight-elokuvassa nähtävä kohtaus on miehen mielestä naurettava.

Brittinäyttelijä Robert Pattinson on hiljattain herättänyt henkiin suhteensa Kristen Stewartiin, mutta uudelleen puhjennut lempi ei ole saanut miestä arvostamaan uuden Twilight-elokuvan kauan odotettua seksikohtausta. Elokuvassa Pattinsonin esittämä Edward Cullen antautuu lemmenpuuhiin vampyyrivaimonsa Bella Swanin kanssa.

– Seksikohtaus tässä elokuvassa on aika naurettava – sen pitäisi olla sallittu lapsille, sitä yrittää miettiä, miten siitä saisi seksikkään ja sen on tarkoitus olla mahtavinta vampyyriseksiä, jota olet ikinä harrastanut. Sitä yrittää muodostaa ilmeen, joka kuvaa hurmiota. Miesten kasvoja ei mielestäni ole luotu siihen, Pattinson kertoi australialaisen radioaseman haastattelussa.

Pattinson ja Stewart on viime aikoina kuvattu useaan otteeseen läheisissä tunnelmissa. Pari erosi kesällä Stewartin jäätyä kiinni pettämisestä, mutta näyttää siltä, että Pattinson on antanut rakkaalleen anteeksi.

Twilight - Aamunkoi osa 2 ilmestyy Suomen elokuvateattereihin 16.11.

LUE MYÖS:

AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja