Robert Pattinson paljasti teini-iän unelmansa

Twilight-komistus Robert Pattinson oli teini-iässä suuri Eminem-fani. Näyttelijä haaveili seuraavansa idolinsa jalanjälkiä ja ryhtyvänsä räppäriksi.

Robert Pattinson unelmoi teini-iässä rap-tähteydestä. Parhaiten Edward Cullenin roolista Twilight-elokuvissa tunnettu Pattinson nauhoitti teininä omia rap-kappaleitaan. Pattinson kertoo nauhoitusten olevan edelleen hyvässä tallessa.

– Olin 13-vuotias ja halusin palavasti räppäriksi. Minulla on edelleen satoja nauhoitteita tallessa. Ne ovat todella huvittavia!

Varsinainen lahjakkuus Pattinson ei kuitenkaan tainnut olla, sillä hän tunnustaa varastaneensa riiminsä pääosin muilta räppäreiltä.

– Räppäsin muun muassa siitä, että olin muka kasvanut kadulla, vaikka tosiasiassa vietin lapsuuteni mukavalla, pienellä asuinalueella, Pattinson nauraa.

Pattinson on aiemmin laulanut ja soittanut Twilight-elokuvan soundtrackilla, mutta kokopäiväiseksi muusikoksi ryhtymistä hän ei suunnittele.

– Olen vähän huomionhakuinen ihminen, mutta lavalla esiintyminen kauhistuttaa minua. Näyttelemistä en kuitenkaan pelkää.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja