Robert Pattinson hylkäsi talonsa – kauemmas exästä!

Twilight-elokuvista tutuksi tullut Robert Pattinson ei halua enää asua Los Felizissa erottuaan tyttöystävästään Kristen Stewartista.

Näyttelijä Robert Pattinson omistaa upean talon Los Felizista, jonka tähti osti syyskuussa 2011 maksaen siitä liki 4,7 miljoonaa euroa. Hulppeasta asuinsijastaan huolimatta tähti muutti vuokralle 14 kilometrin päähän kodistaan, jossa hän asui yhdessä Twilight-elokuvien vastanäyttelijänsä ja tosielämän tyttöystävänsä Kristen Stewartin kanssa.

LUE MYÖS:

Pariskunnan erottua Stewart on asunut vuosi sitten ostamassaan talossa, joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Pattinsonin talosta. Pattinson puolestaan päätti, ettei halua pelätä jatkuvasti törmäävänsä ex-tyttöystäväänsä, joten tähti vuokrasi talon kauempaa. Real Estalkerin mukaan Pattinsonin vuokranantajan huhutaan olevan Lisa Marie Presley, jonka tytärtä Riley Keoughia tähden on puolestaan huhuttu deittailevan.

Twilight-tähti ei silti tingi laadusta, vaikka vuokralla asuukin. Tähden uudessa kämpässä on liki 500 neliömetriä, viisi makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta. Upean keittiön lattiat ja työtasot ovat graniittia ja siellä on luonnollisesti kaikki huippuluokan kodinkoneet. Pihalta löytyy aitoon Beverly Hillsin tyyliin tietenkin uima-allas.

– Robin uusi koti sijaitsee aidatussa yhteisössä Beverly Hillsissä, jossa myös Gwen Stefani ja Christina Aguilera asuvat. Myös Britney Spears asui siellä ennen, lähde paljastaa.

LUE MYÖS:

Toisten lähteiden mukaan Pattinson haikailee takaisin exänsä luo, joten ehkäpä vuokra-asuminen on vain tilapäisratkaisu.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja