Robert Helenius tarttui suomalaisvastustajan uhoon: "Saa kokeilla"

Robert Helenius vastaa haastajansa uhoon: "Saa kokeilla" 3:36
Robert Helenius kertoo videolla paluuseensa johtaneista keskusteluista ja siitä, mikä merkitys rahalla on hänen uran jatkoonsa.

Seitsemän kuukautta taukoa nyrkkeilystä pitänyt Robert Helenius alkoi tosissaan miettiä paluuta, kun suomalaisiskijä Mika Mielonen aloitti puheet hänen tyrmäämisestään.

Mielonen haastaa Heleniuksen tämän paluuottelussa Olavinlinnassa tulevana lauantaina. Heleniuksen edellisessä ottelussaan kokema tyrmäystappio Deontay Wilderia vastaan antoi jo elkeitä siitä, että suomalaistähden ura saattaisi olla katkolla.

Vähitellen Heleniuksen mielessä alkoi kuitenkin kyteä ajatus uran jatkamisesta. Sitten korviin kantautui puheita, että kuusi ammattilaisotteluaan voittanut Mielonen olisi valmis kaatamaan The Nordic Nightmaren.

– Olin katsonut, että hän oli uhonnut tyrmäävänsä minut. Sitten hän on ensimmäinen suomalainen, jota vastaan ottelen ammattilaisena. Minusta siitä tulee ihan kivakin juttu, Helenius perustelee vastustajan valintaa.

Eli haluat vastata Mielosen uhoon tyrmäyksestä?

– Kyllä, saa kokeilla, Helenius nauraa.

Videolla Helenius kertoo paluun vaatimista harjoitusmääristä ja vastaa kysymykseen, mitä raha merkitsee hänelle tässä kohtaa uraa.

Lue myös:

    Uusimmat