Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen takaiskut jatkuvat: Perheen saaressa vesivahinko

Tällainen on Aki Mannisen ja Rita Niemi-Mannisen ostama saari 1:33
Katso video: Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen ostivat oman saaren

Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen perheen lomamatkan aikana on sattunut harmillisia takaiskuja.

Somevaikuttaja- ja fitness-yrittäjäpariskunta Aki Mannisen ja Rita Niemi-Mannisen  sekä parin Donna-tyttären Meksikon-lomamatkaa ovat varjostaneet harmilliset tapahtumat. Ensin Rita kertoi lauantaina 9. joulukuuta Instagram-tilillään, että perheen 9-vuotias amerikanpitbullterrieri Putin menehtyi yllättäen juuri ennen perheen lentoa.

– Elämäni hirvein 12 tunnin lentomatka! Itkin ja itkin, teki mieli hypätä koneesta ulos ja huutaa. En päässyt hyvästelemään, halaamaan vielä viimeisen kerran. En ollut sen luona kun se lähti täältä ikuisuuteen. Se sattuu. Ja ikävä sattuu niin, ettei meinaa henki kulkea, kurkkua puristaa. Onneksi Akin äiti ja veli hoitivat sen taivasmatkalle. Iso kiitos, Rita kertoi julkaisussaan.

Nyt Aki kertoo 20. joulukuuta jakamassaan Instagram-tarinassa saaneensa viime yönä puhelimitse tiedon, että perheen Porissa sijaitsevalla saarella on tapahtunut vesivahinko.

– Ei voi yhden loman aikana sattua näin paljon ikäviä sattumia kuin meille on nyt sattunut, Aki sanoo tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa jakamassaan Instagram-tarinassa.

– Saarella on vesivahinko. Vettä taivaan täydeltä. Sitten rupeat selvittämään vakuutusyhtiöstä ja soitat mummolle ja velipojalle, että menkää katsomaan ja sulkemaan hanat. Alkaa piisaamaan, hän jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aki harmittelee Instagram-tarinassaan sitä, miten ikävät edesottamukset tapahtuivat juuri silloin, kun hän on itse tuhansien kilometrien päässä lomailemassa. Hän kertoo ohjeistaneensa "mummua" hanojen sulkemisessa videopuhelun välityksellä.

– Sanotaan, että paskan määrä on aina vakio, mutta kyllä ne kaikki tulee samaan laariin, hän jupisee.

Myös Rita kertoo vesivahingosta omassa Instagram-tarinassaan. Hänen mukaansa yksi saaren rakennus tulvii vettä putkirikon vuoksi.

– Siellä on tänään olleet alan ammattilaiset ottamassa vettä pois, kun vesi tuli vastaan ovella. Siellä on laminaatit revitty auki, Rita kertoo.

Mannisten kuuden tuhannen neliön  saari sijaitsee Porin saaristossa ja toimii perheen toisena kotina. Perheen toinen koti sijaitsee Lempäälässä, Tampereella. 

Lue myös:

    Uusimmat