- avokado - kukkakaali- meloni- katajan marjoja- vadelmia- kanttarelleja- Romano -salaattia- kukkia- vaniljajäätelöä- minttua- basilikaa
Jyrki Sukulan ja Ristomatti Ratian menu:
Meloni-alkupala
1/3 lohko hunajamelonia 1/2 sitruunaa lohkoina salaattia vesikrassinkukkia
Hunajamelonin lohko tarjoillaan sitruunalohkon ja salaatin sekä vesikrassinkukkien kanssa.
Paahdettua kukkakaalia ja kanttarelleja
1/2 kukkakaali 2 rkl oliiviöljyä suolaa peperonchinoa 2 valkosipulinkynttä 5 kpl katajanmarjoja 2 rkl valkoviinietikkaa 1/2 dl valkoviiniä 1/2 hienonnettu sipuli valkopippuria suolaa 100 g voita 2 dl kantarellejä
Leikkaa kukkakaali paksuiksi pihveiksi ja valele runsaalla oliiviöljyllä. Laita uunivuokaan ja mausta suolalla, peperonchinolla ja laita öljyyn muutama valkosipulin kynsi sekä puolikkaita sipuleita. Paahda uunissa noin 200 astetta noin 10 minuuttia. Tarjoile katajanmarja-voikastikkeen kanssa.
Katajanmarja-voikastike
valkoviinietikkaa valkoviiniä sipuli katajanmarjoja valkopippureita voita
Keitä kattilassa valkoviinietikkaa, valkoviiniä, hienonnettua sipulia, kypsiä katajanmarjoja ja valkopippureita noin 8 minuuttia. Siivilöi ja laita pieneen kattilaan, vatkaa joukkoon kylmää voita. Paahda pituussuunnassa halkaistut kanttarellit nopeasti kuivalla, kuumalla pannulla ja tarjoile kukkakaalin ja kastikkeen kanssa.