Riku Niemisen poika mukana Angry Birds 2 -elokuvassa: "Se oli tosi antoisa isä-poika -hetki"

Riku Nieminen pääsi tekemään töitä yhdessä poikansa Roopen kanssa, kun molemmat työskentelivät Angry Birds 2 -elokuvassa äänirooleissa.

Näyttelijä Riku Nieminen palaa valkokankaalle Red-linnun ääniroolissa, kun Angry Birds 2 -elokuva saa ensi-iltansa 9. elokuuta. Elokuvassa jatketaan siitä, mihin edellinen jäi.

Debyyttinsä animaation ääninäyttelijänä tekee myös Riku Niemisen poika, 6-vuotias Roope. Hän näyttelee elokuvassa pienempää sivuroolia. Roope oli jo aiemmin kertonut Niemiselle haluavansa dubata.

– Studiolta otettiin yhteyttä, että haluaisiko hän tulla, hänelle olisi yksi rooli. Se oli yksi tunti, 16 repliikkiä ja vähän laulamista. Se oli tosi antoisa isä-poika -hetki, Nieminen kertoo.

Niemisen poika on aiemminkin tehnyt äänitöitä. Hän on aiemmin lukenut lämpiössä kuuluvaa satua nauhalle. Nauhoite tehtiin Riku Niemisen kanssa kaksin.

Nieminen kertoo, että Roope on kertonut halustaan näytellä myös muutoin.

– On muitakin ammatteja olemassa, onneksi. En ole mitenkään patistamassa ja vaatimassa sellaiseen. Suorastaan olisin ehkä vähän tyytyväinen, jos hän valitsisi jonkin muun ammatin.

Lue myös:

    Uusimmat