"Rikkaat miehet pelkäävät varakkaita naisia"

Yhdysvalloissa voi tienata leipänsä vaikkapa etsimällä toisille ihmisille sopivia kumppaneita. Näin tekee Patti Stanger, joka on naittanut ihmisiä työkseen jo parin vuosikymmenen ajan. Deittimaailman kuin omat taskunsa tunteva bisnesnainen paljastaa, että rikkaat miehet eivät tykkää tapailla varakkaita naisia.

Patti Stanger on kansainvälisen Millionaire's Clubin perustaja. Klubi etsii sopivia kumppaneita varakkaille miehille.

The Wall Street Journal -lehden haastattelema Stanger kertoo, että sai jo nuorella iällä ihmiset löytämään toisensa. Seitsemännellä luokalla Stanger paritti parhaan ystävänsä tanssiaisissa.

Stanger sai ensimmäisen kerran rahaa paritustaidostaan, kun hän tapasi miehen, joka oli palavasti ihastunut häneen. Tunne ei kuitenkaan ollut molemminpuolinen, joten mies tarjoutui maksamaan Stangerille 10 000 dollaria, mikäli löytäisi hänelle naisen, joka olisi kuten Stanger.

– Vuoden päästä hän oli naimisissa, Stanger kertoo.

Stanger sanoo, että hänen ammatissaan hyväksi ei tulla tutkinnoilla, vaan ihmistuntemuksella.

– Tämä ei ole pelkästään ihmisten saattamista yhteen. Työ on myös jatkuvaa neuvomista. Se on kuin terapeuttina olemista, Stanger paljastaa.

Tällaisen naisen rikas mies haluaa

Deittimaailman kuin omat taskunsa tunteva Stanger on huomannut, että rikkaat miehet pitävät varakkaita naisia pelottavina, paitsi jos nainen on perinyt rahansa.

– Menestyneet miehet haluavat aina pitää huolta naisistaan taloudellisessa mielessä, sanoo Stanger.

Jos nainen haluaa itselleen rikkaan miehen, Stanger kehottaa suuntaamaan laskettelukohteisiin tai viinifestivaaleille. Hyvä mies voi löytyä myös urheilullisten harrastusten parista.

– Miehet pitävät sporttisista naisista, Stanger vinkkaa Limelife.com -sivulla.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: The Wall Street Journal, www.limelife.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat