Riitta Väisänen laittoi hevostilansa myyntiin: Fysiikka ja kukkaro eivät riitä

Rakkaan hevostilansa myyvä Riittä Väisänen kertoo tunnelmistaan elämänmuutoksen edessä.  

Suureksi hevosten ystäväksi tiedetty Riitta Väisänen myy Orimattilassa sijaitsevan hevostilansa. Räisänen laittoi myynti-ilmoituksen tilastaan tuoreeseen Hevosurheilu-lehteen. 

Väisänen kertoo MTV.fille, että päätyi laittamaan hevostilansa myyntiin käytännön syiden sanelemana. Polviongelmista jo useiden vuosien ajan kärsinyt Väisänen mainitsee yhdeksi painavaksi syyksi myymiselle oman terveydentilansa suhteessa rankkaan ja runsaasti aikaa vaativaan tallityöhön. 

– Olen sitä jo pitkään miettinyt ja vähentänyt hevosia. Minulla ei fysiikka, psyyke eikä kukkaro enää riitä tähän hommaan. Pitää miettiä itseäänkin, kun on monta vaivaa, Väisänen kuvailee. 

Kymppitonni-ohjelman juontajana suomalaisten muistama Väisänen myöntää myös olevansa stressaamiseen taipuvainen henkilö, jolle etenkin eläinten sairastuminen on henkisesti raskasta. 

– Stressaan kauheasti kun joku on kipeä, ja onhan tässä ollut vuosien varrella vaikka mitä. Se henkinen puoli on myös yksi syistä tallin myymiselle, nainen pohtii.

Elän intuitiolla

Väisänen oli lähellä myydä hevostallinsa jo kolme vuotta sitten, mutta päätyi tuolloin pitämään tilan vielä itsellään. 

– Minä elän intuitiolla, olen sellainen ihminen. En osaa myydä oikeaan aikaan, eikä minulla pyöri dollarinkuvat silmissä, Väisänen summaa. 

Energinen Väisänen on ehtinyt olla monessa mukana myös hevostallin ulkopuolella, sillä naisella on Orimattilassa käytetyn tavaran kauppa. Lisäksi Väisänen on osakkaana hyvää oloa ja hemmottelupalveluja tarjoavassa Hellimö -yrityksessä. 

Nainen sanookin, että kiireisen arkensa takia hän ei ole ehtinyt käydä Hellimössä kymmeneen kuukauteen.

– Olin mukana perustamassa Orimattilan Hellimöä, ja olen siinä myös osakkaana. En ole kuitenkaan itse ehtinyt käydä siellä kymmeneen kuukauteen. Jospa sitä ehtisi nyt vaikka joskus käydä edes hoidoissa, Väisänen tuumii. 

Asiasta ensimmäisenä uutisoi Ilta-Sanomat. 

Lue myös:

    Uusimmat