Riitautuneet prinssiveljekset William ja Harry nähtiin yhdessä ensi kertaa vuoteen – tällainen kohtaaminen oli

Eripuraisiin väleihin ajautuneet prinssiveljekset tapasivat toisensa tänään pitkän tauon jälkeen, kun Prinssi Philip saatettiin viimeiselle matkalleen.

Prinssiveljekset William ja Harry nähtiin tänään ensi kertaa samassa paikassa yli vuoteen, kun he osallistuivat isoisänsä hautajaissaattokulkueeseen ja kävelivät yhdessä useiden minuuttien ajan.

Veljeksien välien on raportoitu olleen riitaisat sen jälkeen, kun Harry avioitui näyttelijätär Meghan Marklen kanssa vuonna 2018, ja William arvosteli julkisesti veljensä vaimovalintaa.

Lähteiden mukaan prinssiveljesten välien viilenemisen ytimessä on ollut myös Harryn ja Meganin vetäytyminen kuninkaallisesta elämästä keväällä 2020. Viimeisimpänä välejä on hiertänyt Harryn ja Meghanin kohuhaastattelu, jonka he antoivat televisiojuontaja Oprah Winfreylle.

Juttelivat keskenään

Hautajaissaattojoukoissa prinssien välissä käveli heidän serkkunsa, prinsessa Annen poika Peter Phillips. Philipin arkun perässä puolestaan asteli osa kuninkaallisen perheen jäsenistä prinssi Charlesin ja prinsessa Annen johdolla. Kuningatar Elisabet siirtyy kirkkoon erikseen.

Arkunlaskun aikaan Harry seisoi Williamin takana. Seremonian jälkeen Harry, Willian ja hänen puolisonsa herttuatar Catherine poistuivat yhdessä kappelista.

Samalla vakavailmeisten veljesten nähtiin keskustelevan toisilleen.

Prinssi Philip menehtyi 9. huhtikuuta kotonaan Windsorin linnassa. Hän oli kuollessaan 99-vuotias.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja