Williamin ja Charlesin epäillään näpäyttäneen hovin jättävää Harrya: "He halusivat näyttää asioiden sujuvan hienosti ilman häntä"

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Prinssi Williamin ja prinssi Charlesin on epäilty lähettäneen prinssi Harrylle yhteisen piiloviestin yhteisellä esiintymisellään.

Kun prinssi Harry ja hänen vaimonsa herttuatar Meghan ilmoittivat vetäytyvänsä syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan vuoden alussa, kuninkaallisen perheen ydinjäsenet pitivät kriisikokouksen herttuaparin tulevaisuudesta. Tähän kokoukseen osallistuivat Harryn lisäksi 93-vuotias kuningatar Elisabet, hänen 71-vuotias poikansa, kruununprinssi Charles sekä Harryn isoveli, 37-vuotias prinssi William

Kriisikokouksen jälkeen kuningatar Elisabet ilmoitti, että kuninkaallinen perhe tukee Harryn ja Meghanin päätöstä ja että herttuapari tulee vetäytymään virallisista velvollisuuksistaan kuluvan vuoden aikana. Näin ollen muut kuninkaalliset panostavat yhä enemmän velvollisuuksiensa ja edustustöidensä hoitamiseen ja perheenjäseniä on nähty edustamassa erilaisissa tilaisuuksissa yhdessä. 

Hiljattain esimerkiksi prinssi William ja hänen isänsä prinssi Charles nähtiin edustamassa kahdestaan. Nyt spekulaatiot käyvät kuumana siitä, yrittikö kuninkaallinen isä-poika-parivaljakko lähettää prinssi Harrylle hiljaisen viestin koskien sitä, mistä tämä tulee jäämään paitsi astuessaan syrjään kuninkaallisesta elämästä. 

11. helmikuuta Charles ja William vierailivat loukkaantuneiden sotilaiden luona armeijan kuntoutuskeskuksessa Leicestershiressa, jossa isä ja poika esiintyivät yhdessä hyväntuulisina, rentoina ja jopa hassutellen. Kensingtonin palatsi julkaisi Instagram-tilillään tilaisuudesta videon, jossa William yritti saada heitettyä koripallon koriinsa pyörätuolista. Prinssi ei onnistunut ensimmäisillä yrityksillään, mutta hänen isänsä kannusti innokkaasti poikaansa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joidenkin mielestä ylipäätään se, että William ja Charles vierailivat yhdessä haavoittuneiden sotilaiden luona oli piikki Harrya kohtaan. Armeija-asiat ovat tiettävästi nimittäin aina olleet lähellä Charlesin nuoremman pojan sydäntä. Joidenkin tulkinnan mukaan Charles ja William yrittivät näin ollen lähettää hovin jättävälle Harrylle viestin. 

– He tietävät Harryn seuraavan kuninkaallista uutisointia pakonomaisesti ja he halusivat näyttää asioiden sujuvan hienosti ilman häntä, ja että mikäli hän haluaisi joskus palata hän ei tulisi olemaan onneton. Olen varma, että Charles ja William halusivat muistuttaa Harrya siitä, lähde kertoo. 

– Vaikka Harry kuinka väittäisi rakastavansa uutta elämäänsä, suuri osa hänestä tulee kaipaamaan armeijaa sekä päivittäistä yhteyttä isänsä ja veljensä kanssa. 

Kun Harry ja Meghan ilmoittivat kohupäätöksestään 8. tammikuuta, hovin sisäpiiristä kerrottiin Charlesin ja Williamin olleen hyvin loukkaantuneita, pettyneitä sekä yllättyneitä uutisesta. Lähteiden mukaan Charles olisi harmistunut myös siitä, ettei Meghankaan ollut puhunut hänen kanssaan päätöksestä etukäteen, sillä prinssi koki muodostaneensa läheisen ja lämpimän suhteen poikansa puolison kanssa. 

Charlesin on kerrottu kutsuvan Meghania lempinimellä Tungsten, joka tarkoittaa voimakasta metallia volframia tämän sitkeän luonteen takia. Charles myös talutti Meghanin alttarille tämän ja Harryn kuninkaallisissa häissä vuonna 2018, kun herttuattaren isä Thomas Markle perui tulonsa häihin. 

Harryn ja Meghanin on ilmoitettu jättävän brittihovin taakseen virallisesti 31. maaliskuuta.

Lähde: Cheat Shee

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja