Kirjailija kertoo – riitaantuneet prinssiveljekset William ja Harry eivät puhuneet toisilleen kuukausiin: "Veljesten välimatka kasvaa vain suuremmaksi ja suuremmaksi"

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Prinssi Williamin ja prinssi Harryn välit jäätyivät täysin hetkeksi viime keväänä, kertoo tuoreen paljastuskirjan toinen kirjailija Omid Scobie.

Prinssiveljekset William ja Harry ovat olleet kuukausien ajan kiivaan spekulaation kohteena, kun heidän välinsä ja niiden huhuttu selkeä viilentyminen ovat puhuttaneet pitkään. Lähteiden mukaan prinssiveljesten välien viilenemisen ytimessä on se, että Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan vetäytyivät kuninkaallisesta elämästä viime keväänä. 

Nyt hiljattain julkaistun Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Family -paljastuskirjan toinen kirjailija Omid Scobie on esittänyt näkemyksen, jonka mukaan William ja Harry katkaisivat yhteydenpitonsa kokonaan kahdeksi kuukaudeksi sen jälkeen, kun Harry ja Meghan jättivät hovin. 

Scobien mukaan veljekset eivät tälläkään hetkellä pidä juurikaan yhteyttä toisiinsa. Kirjailijan mukaan William on raivoissaan pikkuveljelleen avioparin päätöksestä vetäytyä kuninkaallisista velvollisuuksistaan sen jälkeen, kun he tekivät asiasta suuren julkisen ilmoituksen vuoden alussa. Scobie kertoo, että William ja Harry olisivat lopettaneet puhumisen toisilleen sen jälkeen kun he ja heidän isoäitinsä kuningatar Elisabet sekä isänsä prinssi Charles kokoontuivat yhdessä Sandringhamiin tammikuussa keskustellakseen Harryn ja Meghanin tulevaisuudesta sen jälkeen, kun herttuapari oli tehnyt maailmaa kohauttaneen ilmoituksensa. 

Lisäksi kirjailija kertoo, että Meghanin ja Williamin vaimon herttuatar Catherinen jännittyneet välit vaikuttivat veljesten välien viilenemiseen entisestään. 

Veljekset eivät ole tietojen mukaan tavanneet toisiaan fyysisesti aikoihin koronapandemian takia. Meghan ja Harry muuttivat hovista vetäytymisensä jälkeen maaliskuussa Pohjois-Amerikkaan ja hiljattain uutisoitiin heidän löytäneen itselleen ja vuoden ikäiselle Archie-pojalleen pysyvän kodin Santa Barbaran kaupungista Kaliforniasta.

– He eivät ole nähneet toisiaan. (Välien) parantuminen tulee viemään aikansa. Luulen, että veljesten välimatka kasvaa vain suuremmaksi ja suuremmaksi. 

Scobien mukaan William on ollut Harrylle erityisen harmissaan siitä, että herttuapari jakoi suunnitelmansa julkisesti sosiaalisessa mediassa, mikä tulevan kuninkaan mielestä olisi vahingoittanut kuninkaallisen perheen mainetta. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja