Rihanna varoitettiin liian kirkkaasta huulipunasta

Laulaja Rihanna on yksi maailman halutuimmista naisista. Uransa alussa laulajaa varoitettiin liian seksikkäästä ulkomuodosta.

Kun Rihanna aloitteli uraansa, tähteä neuvottiin käyttämästä punaista tai pinkkiä huulipunaa ja pukeutumasta liian paljastaviin vaatteisiin.

– Mutta halusin olla oma itseni. Halusin olla julkea ja täynnä asennetta - eli juuri sitä mitä olen, Rihanna kertoo Glamour-lehdelle.

Olikin onni, ettei Rihanna kuunnellut neuvoja, sillä yksi hänen menestyksensä salaisuus on juuri seksikäs ulkonäkö. Tähti on oikea tyyli-ikoni, joka uskaltaa kulkea rohkeasti omaa tietään. Rihannan alati vaihtuva hiustyyli ja yllättävät asut inspiroivat naisia ympäri maailmaa. Tähti on paljastanut, että tykkää sokeeraamisesta.

– Kun pukeudun, haluan laittaa päälleni oudoimmat shortsit, tai pukeutua asuun, jota ihmiset ihmettelevät, tähti on kertonut.

Rihannasta onkin tullut vuosien saatossa, paitsi menestynyt laulaja, myös nainen, joka on saanut muotimaailman polvilleen. Päättäväisyys kulkea omaa tietään on tehnyt Rihannasta tähden.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja