Rihanna haluaa asuihinsa aina tuhman loppusilauksen

Laulaja Rihanna kohahdutti vastikään pukeutumalla läpinäkyvään paitaan, joka paljasti rohkeasti hänen rintansa. Laulajatar vakuuttaa, ettei hänen tarkoituksensa ole aiheuttaa kohuja pukeutumisellaan.

Laulaja Rihanna, 24, vakuuttaa, että hänen pukeutumisensa taustalla vaikuttaa vain hänen erikoinen makunsa, eikä halu hätkähdyttää hänen seuraajiaan ympäri maailmaa.

– Pukeutuminen on minulle hyvin spontaania. Se riippuu mielialastani sekä tilaisuudesta, johon olen menossa. Teen myös asuihini aina vähän tuhman loppusilauksen, Rihanna kertoo tyylistään.

Laulajatar on ihmeissään siitä, että väki ei tunnu ymmärtävän hänen tietoisia valintojaan pukeutua esimerkiksi juuri erityisen läpinäkyviin asuihin. Vastikään

– Jos minä kerran ostan läpinäkyvän paidan, niin se tarkoittaa, että minua ei haittaa jos siitä näkyy läpi, laulajatar toteaa.

Rihanna painottaa, että hän ei hae pukeutumisellaan huomiota.

– Kyse ei ole yleensä huomiosta. Haluan vain sotkea asukokonaisuuksia totaalisesti, laulajatar tiivistää.

Rihanna painottaa, että hänen vaatemakunsa on yksinkertaisesti hyvin rohkea.

– Vaatteet, joista pidän tai joita pidän viehättävinä ovat joskus läpinäkyviä, joskus rohkeita ja joskus todella uskaliaita, Rihanna kuvailee.

Laulajatar myöntää, että hän liikkuu usein myös ilman rintaliivejä.

– Minä liikun usein ilman rintaliivejä, mutta ei se ole minun erityinen tavoitteeni. Jos minulla ei ole rintaliivejä, en ole yksinkertaisesti halunnut laittaa niitä ylleni, Rihanna virnuilee.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja