Rihanna ei ymmärrä isänsä käytöstä

Laulaja Rihanna kokee isänsä pettäneen hänet. Tähden isä kun juoruilee mielellään lehdistölle tyttärestään maksua vastaan.

Rihanna, 23, kertoo isänsä petturuudesta huhtikuun Voguen haastattelussa. Tähti kertoo isä-tytär-suhteen kärsineen, kun kaunottaren isä, Ronald Fenty, juoruili tyttärestään lehdistölle. Fenty kertoi julkisuuteen tyttärensä salaisuuksia ja antoi lehdistölle oikeuden käyttää Rihannan lapsuudenkuvia.

– Se todella saa minut miettimään, mikä minusta on isälleni tullut. Mitä edes merkitsen hänelle? itkuinen tähti kertoi lehdelle.

– Se on hyvin outoa. Se on ainoa keksimäni sana, jolla tilannetta voi kuvalla, koska sitä kasvaa isänsä kanssa, tuntee hänet, on osa häntä, herran tähden! Sitten hän tekee jotain niin omituista, etten pysty ymmärtämään sitä. Sitä kuulee kauhutarinoita ihmisistä, jotka tekevät outoja asioita toisten ihmisten selän takana, mutta aina sitä ajattelee, että 'Ei minun perheeni. Isäni ei koskaan tekisi niin minulle.'

Tuorein petos ei kuitenkaan ole Rihannalle ensimmäinen. Fenty myös avautui lehdistölle tyttärensä jouduttua ex-poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi.

– Se oli se ensimmäinen kerta. Isäni kertoi lehdistölle valheita. Koska hän ei ollut puhunut minulle sen tapahtuman jälkeen. Hän ei koskaan soittanut kysyäkseen, kuinka voin, olinko edes elossa, ei mitään. Hän ei vain koskaan soittanut. Hän meni suoraan lehdistölle ja sai maksun. Ja nyt hän tekee sen taas.

Tähti ei kuitenkaan aio enää yrittää korjata särkynyttä suhdetta isäänsä.

– Nyt ajattelen, että ihan sama, olen yrittänyt.

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja