Rekkakuskilta unohtui jotain – dramaattisesta videosta nettihitti

Rekka syöksyy henkilöauton eteen 0:17

Kanadalainen rekkakuski teki elämänsä virheen, kun hän unohti perävaunun ylös ja ajoi päin siltaa useiden tonnien maissilastin kanssa. Viereistä kaistaa ajanut rekkakuski kuvasi tapauksen, ja videosta tuli nettihitti.

Yllä olevalla videolla nähdään järkyttävä tilanne, kun rekka syöksyy yllättäen henkilöauton eteen.

Ladbible.com-sivusto kertoo nettihitiksi nousseesta videosta, jolla rekka osuu ylikulkusiltaan, koska kuski oli unohtanut laskea perävaunun alas. Perävaunun kyydissä oli tonneittain maissia, kun se rysähti päin siltaa.

Quebecin Repetignyssä Kanadassa keskiviikkona sattuneen onnettomuuden kuvasi videolle viereistä kaistaa ajanut rekkakuski.

Kukaan ei loukkaantunut

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rekan katto repeytyi irti, mutta kuski selvisi vammoitta. Muitakaan henkilövahinkoja ei onneksi sattunut.

Ihme kyllä, siltakaan ei sortunut rytäkässä. Insinöörit määräsivät sen kuitenkin purettavaksi, jotta jalankulkijoiden ja autoilijoiden turvallisuus voitaisiin varmistaa.

Valtatie jouduttiin sulkemaan siksi aikaa, kun pelastustyöntekijät siivosivat pois rekan jämät ja oletettavasti maissinkin. Tie on jo avattu liikenteelle, mutta moottoritien ramppi on suljettu.

Quebecin poliisi on alkanut tutkia onnettomuutta. Vielä ei tiedetä, jättikö kuski perävaunun ylös huolimattomuuttaan vai tahallaan, vai oliko rekassa jokin tekninen vika.

Kärkästä somekommentointia

Videota on katsottu satoja tuhansia kertoja. Tapaus on herättänyt myös kommentointia, esimerkiksi LADBiblen Facebook-sivulla.

– Tuo oli piittaamattomuutta eikä mikään onnettomuus, totesi eräs.

– Näin käy, jos valehtelet työhakemuksessasi, vitsailee toinen.

– Hitsi, silta oli tiellä, naureskelee kolmas.

Lähde: Ladbible.com

Lue myös:

    Uusimmat