Reese Witherspoonin häät kuhisivat Hollywood-julkkiksia – lue lista!

Nämä julkkikset saivat kutsun Reese Witherspoonin häihin.

Näyttelijä Reese Witherspoon ja Hollywood-agentti Jim Toth astelivat alttarille viime lauantaina, 26. maaliskuuta. Vaikka pari halusi pitää juhlansa pienenä ja intiiminä, People-lehti paljastaa, että häihin osallistui suuri määrä Hollywood-näyttelijöitä.

Iron Man -tähti Robert Downey Jr ja hänen Susan-vaimonsa saapuivat häihin. Toth on nimittäin näyttelijäkomistuksen agentti ja auttanut häntä urallaan. Pariskunnat ovat myös käyneet yhdessä patikoimassa Witherpoonin koti-tilalla.

Toinenkin sulhasen luotsaama näyttelijä oli kutsuttu häihin. Scarlett Johansson ilmestyi paikalle huhutun poikaystävänsä Sean Pennin seurassa.

Tothin työkaveri David Bugliari löytyi häävieraslistalta yhdessä vaimonsa Siskoni on noita -tähti Alyssa Milanon kanssa. Witherspoon ja Milano ovat myös työskennelleet yhdessä vuonna 1996 Hiipivää kauhua -trilleriä kuvatessaan.

Valkokankaan tähdet Matthew McConaughey ja Tobey Maguire osallistuivat häihin kumppaniensa kanssa. Molemmat näyttelijät ovat Tothin asiakkaita.

Juuri Bradley Cooperista eronnut Renée Zellweger saapui juhlaan sekä morsiamen että sulhasen läheisenä ystävänä.

Witherspoonin entistä aviomiestä Ryan Philippeä tai ex-poikaystävää Jake Gyllenhaalia ei kuitenkaan nähty tähtiä kuhisevassa hääjuhlassa.


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja