Juventus ilmaisten siirtojen mestari? Arsenalista siirtyvä Aaron Ramsey supertähtiä vilisevän listan jatkoksi

Arsenalin walesilainen keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey vahvisti maanantaina Instagram-tilillään siirtyvänsä kuluvan kauden jälkeen italialaisjätti Juventukseen. Ramseyn sopimusvuosi Arsenalissa on viimeinen, joten pelaaja siirtyy ilmaisella siirrolla torinolaisten riveihin.

Juventus on tullut vuosikymmenen aikana tunnetuksi nimekkäistä pelaajahankinnoista, joista se ei ole siirtokorvausta joutunut pulittamaan.

Maailman parhaaksi pelaajaksi vuonna 2006 valittu puolustaja Fabio Cannavaro siirtyi Real Madridista ilmaisella siirrolla seuraan vuonna 2009. Takavuosien maalipyssy ja Italian maajoukkuekärki Luca Toni siirtyi Vanhan Rouvan riveihin kaksi vuotta myöhemmin tammikuussa 2011 kesken kauden Genoasta niin ikään ilmaiseksi.

Tämän jälkeen ilmaisilla siirroilla tai lainasopimuksilla seuraan ovat saapuneet Andrea Pirlo, Paul Pogba, Fernando Llorente, Sami Khedira, Kingsley Coman, Dani Alves, Emre Can ja viimeisimpänä Ramsey.

Lisäksi 307 000 euron siirtosummaa Andrea Barzaglista vuosikymmenen vaihteessa voisi joku pitää myös lähes ilmaisena. Patrice Evrasta Juventus pulitti heinäkuussa 2014 vajaa kaksi miljoonaa euroa.

Vaikka pokaalit ovat Juventusta eurokentillä viime vuosina kiertäneet, toimiston puolella talousasiat hoidetaan kiitettävästi. 

Kaikki mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat