Ravintolan asiakas valitti, että rintapumppua käyttänyt tarjoilija pilasi hänen lounaansa – sai porttikiellon: "Pyysin, ettei hän enää tulisi tänne"

Asiakas sai porttikiellon brittiläiseen The Veg-Box -ravintolaan, kun hän teki valituksen tarjoilijasta, joka käytti rintapumppua. Omistaja ilmoitti, että kyseinen asiakas ei ole enää tervetullut ravintolaan.

Kahvila antoi porttikiellon asiakkaalleen, joka oli valittanut paikan omistajalle siitä, että hänen ”lounaansa oli pilalla”, koska eräs naispuolinen työntekijä käytti rintapumppua, uutisoi muun muassa Yahoo.com.

Kyseinen työntekijä oli äskettäin palannut äitiyslomalta töihin Iso-Britannian Canterburyssa sijaitsevaan the Veg-Box-kahvilaan. Hän oli asettunut huomiota herättämättömästi ravintolan nurkkaan suorittamaan toimenpiteen.

Asiakas oli kuitenkin loukkaantunut tapahtuneesta ja poistui. Seuraavana päivänä hän palasi takaisin tekemään valituksen.

Kahvilan omistaja Liz Childs puolusti työntekijäänsä, joka kertoi, että kokemus sai hänet tuntemaan olonsa nöyryytetyksi ja häväistyksi.

Asiakas sai porttikiellon

Childs kirjoitti tapahtuneesta julkaisun ruokapaikan Facebook-sivulle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jokaisen pitäisi tuntea olonsa mukavaksi imettäessään lastaan millä tahansa tavalla, missä ikinä onkaan. Työntekijä oli juuri palannut äitiyslomalta ja pumppasi maitoa nurkassa. Hän teki sen hyvin hienovaraisesti, hän oli peittänyt kaiken eikä kukaan voinut nähdä mitään. Eräs asiakas kuitenkin valitti, että tämä oli pilannut hänen lounaansa ja poistunut paikalta.

– Hän palasi takaisin seuraavana päivänä. Kerroin hänelle, että emme voineet hyväksyä sitä, että työntekijöitämme nöyryytetään tuolla tavalla. Pyysin, ettei hän enää tulisi tänne.

Toisessa julkaisussa Childs vielä varoitti kyseistä asiakasta enää palamasta tähän ravintolaan.

– Valitettavasti röyhkeä asiakas häpäisi yhden ihanista työntekijöistämme, kun tämä käytti rintapumppua hyvin huomaamattomasti. Se ei ole hyväksyttävää ja varaamme jatkossakin itsellemme oikeuden kieltäytyä palvelemasta tiettyjä henkilöitä.

Lue myös:

    Uusimmat