Hotellin catering ei tarjoillut gluteenitonta leipää – eeppinen arvostelu leviää somessa: "Väärä ihminen kuoli"

0:18 Näin leipä kannattaa leikata oikeasti

Hautajaisvieraan tyly arvostelu matkailusivustolla levisi sosiaalisessa mediassa, kun Twitter-käyttäjät repivät huumoria arvostelijan prioriteeteista.

VIDEO: Oletko aina leikannut leivän väärin?

Englannin Yorkissa sijaitseva Elmbank Hotel sai murska-arvostelut matkailusivusto Trip Advisorissa, kun hautajaisvieras Jan purki tuntojaan. Arvostelija selitti, että he olivat soittaneet hotellille kolme päivää etuajassa ruokavalio-toiveensa kanssa, mutta joutuneet silti pettymään.

– Minulle sanottiin, että hotellilla ei ole gluteenitonta leipää, mutta jos haluaisin viedä omaa leipää, he voisivat tehdä siitä minulle voileivän, Jan kirjoittaa arvostelussaan.

Arvostelijan mielestä hotellin ehdotus oman leivän tuomisesta oli kuitenkin kohtuuton, koska gluteeniton ruokavalio on nykyisin hyvin yleinen. Jan ei ollut tyytyväinen myöskään hotellin kahvitarjontaan, koska kofeiinitonta kahvia piti pyytää erikseen.

Arvostelusta viraali-hitiksi

Syyskuun alussa Twitterissä jaettiin kuvakaappaus Janin arvostelusta ja se levisi kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa.

- Väärä ihminen kuoli, vitsaili journalisti ja ravintolakriitikko Grace Dent.

Osa kritisoi arvostelun kirjoittajaa siitä, että hän on nimenomaan valinnut gluteenittoman ruokavalion, eikä ole gluteenille oikeasti allerginen.

- Keliaakikot jotka tunnen, eivät ikinä valittaisi tällaisesta asiasta, eräs Twitter-käyttäjä kommentoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osa keskustelijoista korosti sitä, että ruokavalikoima ei ehkä ollut pääasia – kyseessä oli kuitenkin hautajaiset, eikä juhlat.

Elmbank Hotel ei ole kommentoinut tapausta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja