Rautakorpi ei hötkyile Tapparan kankeasta startista – ”Homma on hallussa”

Tappara namuttelee 3-0:aan – Jan-Mikael Järvinen nostaa yläpeltiin 0:59

Jukka Rautakorven viides stintti Tapparan peräsimessä ei ole alkanut toivotulla tavalla. Kokenut Rautakorpi ei kuitenkaan tee alkukaudesta liian suuria johtopäätöksiä.

Tapparan alkukausi on jättänyt ilmaan paljon kysymysmerkkejä. Liigassa kirvesrinnat löytyy 10 ottelun jälkeen sijalta kahdeksan.

CHL:ssä joukkue on kulkenut voitosta voittoon maalierolla 24-6. Tappara on varmistanut jo lohkonsa kärkipaikan, kun se on voittanut kaikki viisi otteluaan.

– Kausi on nuori ja eteenpäin koitetaan mennä, Rautakorpi sanoo.

– Hyvä asia on, että saimme lisää pelaajia kokoonpanoon.

Moni joukkue olisi Tapparan asemassa tyytyväinen. Jos kuitenkin katsoo joukkueen pelaajamateriaalia, on lupa odottaa paljon enemmän. Rautakorpi astui täksi kaudeksi Jussi Tapolan saappaisiin ja lähti muuttamaan Tapparan pelaamista kohti nykyajan trendiä.

– Me olemme voittaneet enemmän otteluita kuin hävinneet, Rautakorpi muistuttaa.

– Häviäminen kuuluu jääkiekkoon. Sen avulla löydämme kehityskohtia meidän pelistä. Homma on kyllä hallussa. Meidän pitää vain parantaa otteita.

Viime kaudella Tapparan paidassa mestaruuden voittanut Sebastian Repo palasi kirvesrintojen vahvuuteen. Repo pelaa Tapparassa loppukauden kestävällä lainasopimuksella. 21-vuotias nuorukainen huomasi, että joukkueessa on pientä turhautumista havaittavissa.

– Kun kaikki haluavat voittaa, niin turhautumista on ilmassa. Meiltä odotetaan voittoja ja meidän pitää voittaa.

Tapparan kausi jatkuu tänään Lahdessa Pelicansin vieraana. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lue myös:

    Uusimmat