Rattiraivo roihahti Joensuussa: Mies kiilasi härskisti eteen ja kuristi asiasta kysymään tullutta – epäilty tekijä yhä tiessään

Autoilija kävi toisen kimppuun rattiraivon vallassa Joensuussa eilen iltapäivällä. Itä-Suomen poliisi kertoo välikohtauksesta tiedotteessaan.

Väkivaltaiseksi äitynyt tilanne sai alkunsa noin kello 15.30 aikaan Joensuun Raatekankaalla.

Raatekankaantietä pitkin ajanut autoilija oli ollut kääntymässä vasemmanpuoleiselle kaistalle, kun hänen takaansa tullut autoilija oli voimakkaasti kiihdyttäen kiilannut eteen. Edellä kulkenut oli joutunut tekemään nopean väistöliikkeen, jotta autot eivät olisi törmänneet, poliisi kertaa tapahtumia.

Tämän jälkeen edellä kulkeneen auton kuljettaja oli seurannut kiilaajaa lähistöllä sijaitsevan hallin pihalle ja kysynyt kiilaajalta tapahtuneesta.

Selityksiä ei ilmeisestikään ollut jaossa, sillä kiilaaja oli poliisin mukana hermostunut asiasta ja pahoinpidellyt kysyjää.

Poliisin mukaan mies painoi kysyjää useita kertoja auton ovella, kuristi tätä kaulalta ja uhkasi tätä nyrkillä.

Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut pahoinpitelystä epäiltyä kuljettajaa, mutta hänen henkilöllisyytensä on tiedossa. Poliisin mukaan molemmat tapahtumaan osalliset ovat paikkakuntalaisia miehiä.

Pahoinpitelyn lisäksi asiaa tutkitaan laittomana uhkauksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja