Rattiraivo puhkesi: Mieskuski piinasi toista autoilijaa Salossa – kiilasi eteen ja peruutti auton keulaan

Häiriköijä piinasi lohjalaista autokuskia Salossa, kertoo Lounais-Suomen poliisi.

Lohjalaismies oli kertomansa mukaan ajanut perjantaina alkuillasta Perniöntietä Salon keskustan suuntaan, kun takaa tulleen henkilöauton kuljettaja oli ajokäytöksellään osoittanut ohittamishalua. Kuski oli päässyt ohi, mutta kiusannut ohittamaansa autoilijaa muun muassa eteen kiilaamalla.

Mies kertoi, että ollessaan pysäköimässä autoaan Salon keskustassa, oli sama häirikkö tullut autolla viereen ja alkanut huudella solvauksia.

Tämäkään ei ollut vielä riittänyt häirikölle. Lohjalaismiehen poistuttua läheiseen liikkeeseen asioimaan, oli samainen häirikkö palannut paikalle, ja sivullisen havainnon mukaan vauhdilla peruuttanut päin pysäköintiruudussa olleen lohjalaismiehen auton keulaa.

Sen jälkeen häirikkö oli, purettuaan mielipahaansa vielä huutelemalla, ajanut pois paikalta ennen kuin lohjalaismies oli ehtinyt palata autolleen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.