Ahdistavatko puuttuvat sentit? 6 faktaa pienistä peniksistä

Puuttuvat sentit eivät ole maailmanloppu. Lue faktat pienistä peniksistä.

Senttimetrit ovat ahdistaneet miehiä kautta aikojen. British Journal of Urology International -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan 45 prosenttia miehistä ajattelee peniksensä olevan liian pieni, mutta siitä huolimatta 85 prosenttia naisista on täydellisen tyytyväinen kumppaninsa alapäähän. Ahdistus on siis usein aiheeton.

Samassa tutkimuksessa huomattiin, että oikeasti pieneksi luokiteltu penis (erektiossa 12 cm tai alle) on harvinainen ilmestys. Toki niitä on, mutta sellaiseen törmääminen usein ei ole todennäköistä. Toisin sanoen peniksesi on kaikkien todennäköisyyksien mukaan ihan hyvän kokoinen.

Lue Bustle.com-sivuston kokoamat faktat pienistä peniksistä.

1. Pienet penikset ovat parhaita pitkissä suhteissa

Vuoden 2014 tutkimus totesi, että mitä tulee pieniin peniksiin, ne eivät sovi yhden illan suhteisiin. Yhden yön petipuuhilta naiset kaipaavat nimittäin kunnon jyskytystä, johon pienestä peniksestä ei välttämättä ole. Jotta nainen voisi olla pienipeniksisen miehen kanssa ja todella nauttia siitä, vaatii se harjoittelua ja oikeiden asentojen löytämistä. Siksi miehen, jolla on pieni penis, kannattaa panostaa pitkiin suhteisiin, joissa mukana ovat myös tunteet.

2. Mies, jolla on pieni penis, pätee muilla osa-alueilla

Usein miehet, joilla on pieni penis, ovat mielettömän taitavia antamaan suuseksiä. Vaikka miehet eivät halua puhua pienestä alapäästään, he ovat siitä luonnollisesti tietoisia, ja haluavat korvata puuttuvat sentit antamalla tajunnanräjäyttävää suuseksiä.

3. Koko ei ahdista pelkästään miehiä, joilla on pieni penis

Vaikka suurin osa "kokoahdistuksesta" koskee miehiä, joilla on pieni penis, vuonna 2013 tehty tutkimus osoitti, että 30 prosenttia niistä miehistä, joilla on keskiverto tai suurempi kuin keskiverto penis, ovat myös pettyneitä varustuksensa kokoon. Epävarmuutta löytyy siis monelta mieheltä, koosta huolimatta.

4. Alle yhdellä prosentilla miehistä on mikropenis

Pienin kaikista peniksistä on niin kutsuttu mikropenis, joka on aikuisella miehellä alle 7 senttimetriä. Mikropenistä voi joissain tapauksessa korjata leikkauksella, mutta se on riskialtis operaatio.

5. Suurin määrä pieniä peniksiä löytyy Pohjois-Koreasta

BodyRockin 80 maata käsitelleen tutkimuksen mukaan Pohjois-Korealla on eräs kyseenalainen kunnia. Sieltä nimittäin löytyvät maailman pienimmät penikset, keskimäärin 9,7 senttimetrin kokoiset. Suurimmat penikset löytyvät sitä vastoin Kongon demokraattisesta tasavallasta. Siellä keskivertopenis on 18 senttimetriä pitkä.

6. Tietyt asennot saavat peniksen tuntumaan isommalta seksin aikana

Vain viidennes naisista saa orgasmin pelkän yhdynnän avulla, joten pieni penis ei ole maailmanloppu. Tietyt asennot saavat sitä paitsi peniksen tuntumaan todellisuutta isommalta, joten harjoittelu kannattaa!

Lähde: Bustle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja