Rasvatahrat ja sormenjäljet pois kaapinovista?

Tuua Tampereelta kirjoittaa: Mikä avuksi, kun keittiön tiskikaapin ovet ovat aina raidalliset, jotenkin rasvaiset ja täynnä sormenjälkiä? En saa niitä koskaan siistiksi mielestäni. Sanna Hiedanpää Viledalta vastaa lukijoidemme kysymyksiin.

Sanna vastaa: Keittiössä saattaa tosiaan olla ruoanlaiton aiheuttamaan, huonosti irtoavaa rasvalikaa. Sitä on helposti esimerkiksi lettujen tai pihvien paistamisen jälkeen ihan lattiasta kattoon.

Imukykyinen sieniliina on loistava apu keittiössä, mutta rasvalikaa irrottamaan siitä ei ole. Suosittelen, että keittiöön hankkii kaksi liinaa: imukyisen Wettex-liinan, jolla pyyhkii tiskipöydän ja kaatuneet nesteet – ja toiseksi mikrokuituliinan, jolla irrottaa pinttyneen ja rasvaisen lian - jopa ilman puhdistusaineita!

Tämän syksyn uutuutena Vileda on tuo kauppoihin imukykyisen Vileda Micro&Sponge mikrokuituisen sieniliinan, jolla on mikrokuituliinan puhdistusteho ja sieniliinan imukyky. Liina pyyhkii sormenjäljet helposti ruostumattomasta teräksestä, esim. jääkaapin ja pakastimen ovista, liesituulettimen kuvusta ja tiskialtaasta. Liina puhdistaa tehokkaasti myös keraamisen lieden tahrattomaksi ja kiiltäväksi. Liina on täydellinen apu keittiössä, mutta soveltuu erinomaisesti myös kodin muiden kosteiden tilojen, kuten kylpyhuoneen, puhdistukseen. Vileda Micro&Sponge liinan avulla keittiön haasteista selviää yhdellä liinalla!

Artikkelin tarjoaa:
Vileda

Lue myös:

    Uusimmat