Raskaasta parisuhteestaan avautunut Sara Sieppi hehkuttaa hyvää oloaan näyttävässä viidakkokuvassa: "Ei huolta huomisesta"

Sara Sieppi edusti Miss Suomi -finaalissa 2:15
Sara Sieppi edusti Miss Suomi -finaalissa

Sara Sieppi hehkuttaa sosiaalisessa mediassa hyvinvointiaan ja onneaan. 

Entinen Miss Suomi ja mediapersoona Sara Sieppi avautui hiljattain blogissaan erostaan ja entisestä parisuhteestaan juontaja-näyttelijä-muusikko Roope Salmisen kanssa. Sieppi totesi tekstissään, että kun elää suhteessa, joka on täynnä pettämistä ja valehtelua, se jättää isot jäljet sen jälkeiseen elämään, vaikka haluaisi kuinka aloittaa alusta.

Sieppi sai kirjoituksensa jälkeen runsaasti tukea sosiaalisessa mediassa. Naisen rohkeutta puhua vaikeasta asiasta ylistettiin paljon. 

Viikonloppuna Sieppi julkaisi näyttävän kuvan Instagram-tilillään, jossa hän hehkuttaa hyvää oloaan. Nainen lomailee tällä hetkellä Balin lämmössä. 

– Tää viidakkoelämä on ihanaa! Ei huolta huomisesta, Sieppi kirjoittaa päivityksessään. 

Kuva on kerännyt useita ihailevia ja edelleen tsemppaavia kommentteja. 

– Onhan tämä niin kaunista katseltavaa. Mun jakeluun ei mene kuinka joku mies haluaisi epäonnistua ja pilata yhteisen elämän näin uskomattoman upean naisen kanssa, eräs kommentoija toteaa. 

– Sara oot upea ja vahva nainen. Nyt se elämä vasta alkaa. Muista aina laittaa itsesi etusijalle, meillä on vaan tämän yksi elämä ja joka minuutti kannattaa olla onnellinen, toinen summaa.

Sieppi ja Salminen seurustelivat lähes kolmen vuoden ajan. Entinen missi ilmoitti pariskunnan erosta niin ikään blogissaan syyskuussa 2018. 

Lue myös:

    Uusimmat