Mainos

Sara Sieppi avautuu blogissaan entisestä parisuhteestaan: "Hänen olisi pitänyt pyytää anteeksi julkista nöyryytystä, mitä olen joutunut kokemaan"

2:15
Sara Sieppi edusti Miss Suomi -finaalissa syksyllä 2018.

Sara Sieppi julkaisi tunteikkaan blogipostauksen, jossa avautuu hänen ja ex-avopuolisonsa suhteesta.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi kommentoi eroaan Roope Salmisesta viimein blogissaan.

Sieppi, 27, ja Salminen, 29, seurustelivat lähes kolmen vuoden ajan. Missikaunotar ilmoitti pariskunnan erosta syyskuussa 2018.

Tänään torstaina 7 päivää -lehdessä julkaistun artikkelin mukaan Roope Salminen on viihtynyt tiiviisti Putouksessa viime syksynä Salmisen tavoin nähdyn Helmi-Leena Nummelan kanssa.

Sara Sieppi kirjoittaa samana päivänä, torstaina 10. tammikuuta julkaistussa blogitekstissään, että erosta alkaa olla jo hetki, mutta viime vuosia ei ole helppo unohtaa.

Sieppi toteaa, että kun elää suhteessa, joka on täynnä pettämistä ja valehtelua, se jättää isot jäljet sen jälkeiseen elämään, vaikka haluaisi kuinka aloittaa alusta.

Joulukuun alussa Roope Salminen kommentoi ex-tyttöystävänsä Instagram-kuvaa. Sieppi toteaa blogitekstissään ex-miehensä taka-ajatuksena olleen luoda sellainen mielikuva, että entinen avopari olisi hyvissä väleissä.

– Eron jälkeen hän päätti päivittää Instagramiaan kehumalla vuolaasti minua, jotta saisi nostettua itsensä hyvään valoon hyvänä poikaystävänä, vaikka todellisuudessa hänen olisi pitänyt pyytää anteeksi julkista nöyryytystä, mitä olen hänen kanssaan joutunut lehtiotsikoissa kokemaan hänen känni- ja naisseikkailujen myötä. Olen myös joutunut lukemaan Jodelista hänen omia aloituksiaan parisuhteestamme, Sieppi toteaa.

Sieppi pohtii kirjoituksessaan, miksi hän ei lähtenyt suhteesta.

– Hän joutui sanomaan viimeisen sanan meidän suhteemme tilasta, koska en ollut itse enää edes siihen kykeneväinen. Tosin se olikin tälle suhteelle täysin ominainen loppu. Olin täysin rikottu, enkä kyennyt toimimaan enää niin, miten normaalisti toimisin. Yritin auttaa, mutta tulinkin vain nöyryytetyksi ja loukatuksi. En toivo tällaista kohtaloa kenellekään.

– Olin jopa valmis lähtemään hänen kanssaan kesällä varatulle matkalle nyt tammikuussa, kunnes kuulin hänen löytäneen jo uuden naisen työporukastaan, joka olisi jo hänen toinen siitä jengistä. Onneksi yhteistä reissua ei koskaan tullut. Täällä olen vähitellen löytänyt takaisin itseni kunnioituksen ja tajunnut, ettei kukaan koskaan enää saa rikkoa minua tällä tavalla.

Sieppi toteaa kirjoituksen lopulla haluavansa sanoa lukijoille, että oman elämän pilaaminen huonossa suhteessa ei kannata. Hän kirjoittaa olevansa ihminen, vaikka onkin julkisuudessa, ja vaikka rehellinen kirjoitus on voinutkin näyttää "katkeran ex-tyttöystävän tilitykseltä, näyttäköön".

Lue Sara Siepin blogikirjoitus kokonaisuudessaan täällä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja