Raskaana oleva Emmi Granlund julkaisi herkän kuvan kiekkoilijapuolisonsa kanssa – paljastaa jännittävänsä yhtä asiaa perheen kasvaessa

NHL-tähti Mikael Granlund ja hänen vaimonsa Emmi odottavat toista lastaan. Emmi Granlund paljastaa Instagramissa, että häntä on jännittänyt raskausaikana erityisesti yksi asia.

NHL-kiekkoilija Mikael Granlund ja puoliso Emmi Granlund julkistivat tammikuun lopulla, että perheeseen odotetaan toista lasta.

Helmikuun puolella pariskunta kertoi näyttävän valokuvan kanssa, että uusi tulokas on tyttö.

– Minun perheeseeni ei ole syntynyt tyttövauvaa sitten vuoden 1990, eikä Mikaelin perheeseen sitten vuoden 1967, joten oli jo aikakin, Emmi Granlund iloitsi tuolloin Instagramissa.

Yhdysvalloissa asuvalla pariskunnalla on ennestään yksi poika, helmikuussa 2019 syntynyt Milo.

Tiistaina Emmi Granlund julkaisi Instagramissa herkän kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä kiekkoilijapuolisonsa kanssa juuri sen jälkeen, kun he ovat saaneet kuulla saavansa perheenlisäystä.

Kuvatekstissä Emmi paljastaa, että uuden tulokkaan saapuminen perheeseen on herättänyt ajatuksia.

– Joinain päivinä jännitän yhä sitä, että lapsillamme tulee olemaan niin pieni ikäero, hän paljastaa.
Rohkeutta tuo kuitenkin se, että sekä Emmin että Mikaelin äidit ovat niin ikään selviytyneet vauva-arjesta kahden pienellä ikäerolla olevan sisaruksen kanssa.

– Molempien äidit ovat käyneet saman läpi. Minä ja veljeni synnyimme 19 kuukauden ikäerolla ja Mikael ja hänen veljensä ainoastaan 14 kuukauden ikäerolla.

Emmi lisää myös, että pari toivoi lapsilleen pientä ikäeroa.

– Olemme siis kiitollisia siitä, että kaikki onnistui taas näin nopeasti. Mitään ei pidä ottaa itsestäänselvyytenä, hän tähdentää ja pyytää vielä seuraajiltaan vinkkejä pienestä ikäerosta selviytymiseen.

Lue myös:

    Uusimmat