Raskaana ollut Brianna, 19, lykkäsi omia syöpähoitojaan pelastaakseen vauvansa – sekä äiti että poika menehtyivät lopulta

19-vuotias Brianna Rawlings kuoli 29. joulukuuta vuonna 2018 leukemiaan. Raskausaikana naisella todettiin syöpä. Hän lykkäsi omia syöpähoitojaan, jotta voisi pelastaa vauvansa. Kayden-poika eli kuitenkin vain 12 päivää synnytyksen jälkeen.

Sydneystä kotoisin oleva Brianna Rawlings oli 17. viikolla raskaana, kun hänellä todettiin harvinainen ja aggressiivinen verisyöpä.

Brianna joutui tekemään valinnan: joko hänen pitäisi tehdä abortti, joka saattaisi lisätä hänen mahdollisuuksiaan parantua tai sitten hän voisi synnyttää lapsensa.

Brianna päätti lykätä omia syöpähoitojaan, jotta hän voisi synnyttää. Tuo päätös puolitti hänen omat selviytymismahdollisuutensa.

Kayden eli vain 12 päivää

Pikkuinen Kayden syntyi kolme kuukautta ennen laskettua aikaa hätäsektiolla. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Briannalle nousi kuume ja hän alkoi kärsiä tuskallisesta kivusta.

Briannalle iski tulehdus, jonka sai myös hänen poikansa. 

Kayden eli vain 12 päivää. Briannan mukaan nuo olivat hänen elämänsä parhaat päivät. Sen jälkeen nainen keskittyi omaan syöpätaisteluunsa.

– Tämä kaikki on ollut hyvin rankkaa, uuvuttavaa ja kivuliasta. Vaikka Kayden ei olekaan enää luonamme, hän antoi minulle silti voimaa jatkaa ja voittaa tämä, Brianna kertoi Daily Mail -sivustolle.

Äitiys oli hyvin jännittävää ja teki minut onnelliseksi. Perhe on ainoa asia, jota olen koskaan halunnut. Pelkäsin myös, mitä maailma olisi suunnitellut minun varalleni.

Kauheiden koettelemusten jälkeen Briannan tila näytti paranevan yhtäkkiä. Hän pystyi käymään päiväretkillä, hänen veriarvonsa kohentuivat ja hänen lihaksensa näyttivät toimivan normaalisti.

Ilo oli lyhytaikainen. Briannan vointi kääntyi jälleen huonompaan suuntaan.

Kuoli 19-vuotiaana

Briannan veli tarjoutui luuydinlahjoittajaksi, mutta lääkärien mielestä siitä ei olisi ollut apua. Heidän mukaansa Briannan saattaisi parantaa ainoastaan eräs tietty lääke. Kolmen viikon annos kyseistä lääkeainetta maksaisi 3 000 dollaria eli noin 2 638 euroa ja perhe alkoi kerätä rahaa voidakseen kustantaa hoidot. 

Kahden pistoksen jälkeen Briannan peli oli menetetty. Hän kuoli vain muutamia päiviä sen jälkeen, kun oli täyttänyt 19 vuotta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Briannan sisko julkaisi GoFundMe-sivustolla koskettavan kirjoituksen, jonka hän omisti sisarelleen.

– Meidän kaunis Briannamme kulki matkansa loppuun täällä meidän luonamme maan päällä ja pääsi viimein jälleen Kaydenin luo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja