Raskaan sarjan nyrkkeilyhallitsija Tyson Fury ilmoitti lopettavansa

Robert Helenius otti tyrmäävän voiton Adam Kownackista – Tyson Fury voitti huiman MM-taiston Deontay Wilderia vastaan 2:26
Videolla juttua, kun Robert Helenius otti tyrmäävän voiton Adam Kownackista ja Tyson Fury voitti huiman MM-taiston Deontay Wilderia vastaan

Nyrkkeilyn WBC-liiton raskaan sarjan mestari, brittiläinen Tyson Fury, ilmoitti perjantaina Twitter-tilillään lopettavansa maineikkaan urheilu-uransa.

–  Suuret kiitokset kaikille, jotka ovat olleet mukana urallani. Pitkien ja vaikeiden keskustelujen jälkeen olen päättänyt, että astun sivuun 34. syntymäpäivänäni. Hyvästit, Fury kirjoitti.

Päätös on tuoreeltaan arveluttanut, sillä Furyn oli tarkoitus otella kaksikon Oleksandr UsykAnthony Joshua uusintaottelun voittajaa vastaan.

Silloin nyrkkeilyn neljä isoa maailmanmestaruusvyötä, Furyn WBC sekä tällä hetkellä Usykin WBA, IBF ja WBO, olisi viimein saatu yhden kiistattoman mestarin mukaan.

Vaikka Furylla on vain yksi mestaruusvyö, monet nyrkkeilyä seuraavat pitävät häntä aikansa parhaana. Hän voitti 34 kamppailustaan 33, yksi päättyi tasapeliin.

Lue myös:

    Uusimmat