Rasismin takia tv-kanavalta kenkää saanut koomikko syyttää unilääkettä – "En koita keksiä tekosyitä"

Roseanne Barr syyttää unilääkettä 2:49

Roseanne Barr jatkaa rasismikohunsa jälkipyykkiä. Koomikko-näyttelijä vihjaa unilääkkeellä olleen osansa kohussa.

Koomikko ja näyttelijä Roseanne Barr sai potkut ABC-televisiokanavalta kirjoitettuaan rasistisen vitsin Twitter-tililleen. Barr vertasi presidentti Barack Obaman entistä afroamerikkalaista neuvonantajaa Valerie Jarrettia apinoihin. ABC peruutti Barrin vasta uudelleen elvytetyn hittikomedian Roseanne.

Barr sanoi potkujensa jälkeen jättävänsä Twitterin, mutta palasi sosiaaliseen mediaan pian takaisin jakaakseen häntä puolustelevia twiittejä muilta käyttäjiltä. Puolustelujen jakamisen lisäksi hän vihjasi Ambien-unilääkkeellä olleen osansa hänen aiheuttamassaan kohussa.

– En koita keksiä tekosyitä teoilleni, mutta olen tehnyt outoja juttuja Ambienin alaisena, kuten rikkonut kananmunia seiniin, Barr kirjoitti.

– Tein jotain anteeksiantamatonta, joten älkää puolustako minua. Kello oli kaksi aamulla ja twiittasin Ambienin alaisena, Barr jatkoi. Myöhemmin hän poisti molemmat twiittinsä.

Vaikka Barr myönsi astuneensa rajan yli ja pyysi fanejaan olemaan puolustamatta häntä, on koomikko jatkanut häntä puolustelevien twiittien jakamista tilillään.

Aiemmin eilisaamuna Barr pyysi anteeksi Hillary Clintonin tyttäreltä Chelsealta levitettyään salaliittoa, jonka mukaan Chelsea on naimisissa George Soroksen veljenpojan kanssa. Lisäksi Barr twiittasi vitsimielessä Chelsean toisen nimen olevan Soros. Miljardööri George Soros on useiden äärioikeiston salaliittoteorioiden aiheena.

– Huomenta Roseanne – minun toinen nimeni on Victoria. Olen varma, että George Soroksen veljenpojat ovat mukavia ihmisiä, en vain ole yhdenkään kanssa naimisissa, Clinton vastasi Barrille.

Lähde: Gizmodo

Lue myös:

    Uusimmat