Räppäritähti Jay-Z myöntää pettäneensä Beyoncéa – terapia esti avioeron

Pettämishuhujen keskellä jo tovin ollut hiphop-tähti Jay-Z tunnustaa haastattelussa olleensa uskoton vaimolleen, laulaja Beyoncélle.

Aviopari Beyoncé Knowles-Carter, 36, ja Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, 47, ovat olleet hyvän aikaa pettämishuhujen pyörteissä.

Jay-Z:n tulkittiin monilla kesällä julkaistun 4:44-albuminsa kappaleilla pyytävän anteeksi pettämistä. Räppärin tulkittiin jopa nimeävän Sorry-nimisessä kappaleessa naisen, jonka kanssa hän on pettänyt vaimoaan.

Yleisesti spekuloitiin Beyoncén Lemonade-albumin (2016) olleen syytös ja Jay-Z:n uutuusalbumin puolestaan anteeksipyyntö.

Useiden medioiden mukaan Jay-Z tunnustaa pettäneensä vaimoaan New York Timesin laajassa haastattelussa.

– Avioliitoista noin 50 prosenttia päättyy eroon. Suuri osa ihmisistä vain kävelee pois. Ihmiset eivät osaa kohdata itseään. Vaikeinta on nähdä itse aiheuttamansa kipu toisen ihmisen kasvoilla ja sitten käsitellä sitä asiaa, räppäri sanoo.

Hiphop-tähti kertoo haastattelussa terapian auttaneen tilanteesta selviämisessä.

– Musiikki ja sen tekeminen oli tavallaan myös terapiasessio meille. Minä olin ylpeä hänen tekemästään musiikista ja hän oli ylpeä minun tekemästäni musiikista. Hän on uskomaton.

– Joskus paras paikka olla on kivun keskiössä ja siellä me olimme. Se oli epämukavaa. Kävimme valtavan määrän keskusteluja.

Jay-Z ja Beyoncé avioituivat vuonna 2008. Parilla on kolme lasta. Beyoncé synnytti kaksoset kesäkuussa 2017.

Lue myös:

    Uusimmat