Rapeasti kuorrutetut silakat

  • 400 g silakkafileitä
  • 1 tl suolaa, valkopippuria
  • 1 pkt pekonia
  • 2 viipaletta vaaleaa leipää
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • persiljaa tai tilliä
  • 2 dl juustoraastetta

Ripottele hiukan suolaa ja pippuria silakkafileiden päälle. Lado fileet voideltuun uunivuokaan.

Pilko pekonit suikaleiksi ja tiristä ne pannulla omassa rasvassaan. Murenna leipä. Sekoita leivänmurut, raastettu sitruunan kuori, yrtit ja pekoni. Lisää jäähtyneeseen seokseen juustoraaste. Ripottele seos silakkafileiden päälle.

Kypsennä uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa kalan kanssa timjamilla maustettuja viipaloituja uuniperunoita ja raikasta salaattia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja