Rantabaari-hahmot järkyttyvät tajutessaan, että heillä on yhteistä historiaa: "Olitko se sinä?"

Rantabaari-uutuussarjassa nähdään kiihkeitä kohtauksia 4:17

Salatut elämät -tekijöiden uutuussarja Rantabaari esittelee upouusia hahmoja ja villiä menoa. 

Rantabaari-uutuussarjasta on julkaistu uutta materiaalia, jossa nähdään stressaantunut Alissa rannalla auringonlaskun aikaan. Alissa tiirailee ulapalla uivaa komistusta, mutta pettyy, kun rantaan palaava uimari paljastuu Anssiksi. 

– Olet näköjään jo vaihtanut vapaalle, Anssi toteaa nähdessään Alissan sormissa savuavan sätkän. 

– No sattuneista syistä on hermot vähän kireällä, Alissa ärähtää. 

Äkkiä nainen huomaa Anssin kaulassa roikkuvan riipuksen. Alissa tutkii korua ja tunnistaa sen. 

– Olitko sä se? järkyttynyt Alissa henkäisee. 

– Olitko se sinä? hämmästyy Anssi. 

Kaksikon mysteerikohtaamisesta ei paljasteta sen enempää, vaan Alissa säntää karkuun jättäen Anssin hämmentyneenä rannalle. 

Rantabaarin tapahtumat keskittyvät Töölön Taivallahdelle, jossa Alissan ja Lolan rantaravintola Trissa sijaitsee. Vastarannalla, kiikareiden ulottuvilla, on Anssin ja Pertun vesiurheilukeskus Mikä maininki, ja aivan läheltä löytyy uimaranta. Alissa, Lola ja Pietari asuvat aivan Trissan vieressä. Muutkin päähenkilöt asuvat veden äärellä Pikku-Huopalahtea myöten.

Salatut elämät -sarjasta tuttujen Alissan, Lolan ja Pietarin lisäksi Rantabaarin henkilöhahmoina seikkailevat Anssi (Matti Leino), Perttu (Heikki Ranta), Suvi (Jaana Joensuu), Jartsa (Aino Sirje), Krista (Emilia Jansson), Ville (Jaakko Mölsä), Olivia (Sara Ritala), Milo (Eric Barco), Sauli (Heikki Slåen) ja Johannes (Tuukka Leppänen).

Rantabaari on koko vuoden kestävä draamasarja, jota esitetään Subilla ja mtv-palvelussa tiistai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin 10.9. klo 20 alkaen. C Moressa koko viikon jaksot pääsee katsomaan jo maanantaisin 16.9. alkaen. 

Rantabaari alkaa Subilla 10.9.

Lue myös:

    Uusimmat