Rammsteinin liput varattiin hetkessä loppuun

Saksalaisen metalliyhtye Rammsteinin helmikuinen Suomen keikka varattiin tänä aamuna hetkessä loppuun. Lippujen varaus ensi helmikuun puolivälissä Hartwall-areenalla soitettavalle keikalle alkoi tänä aamuna kymmeneltä. Varaus oli minuuteissa ohi.

- Tarkkoja tietoja täsmällisestä myyntiajasta ei ole, mutta kyllä tuossa varttia yli kymmenen keikka alkoi näyttää loppuun varatulta, kommentoi konserttia järjestävän Live Nationin promootiopäällikkö Maritta Kettunen.

Suuresta ryntäyksestä huolimatta lippupisteen myyntijärjestelmä kesti ostopaineen. Lippuja oli myynnissä noin kymmenentuhatta kappaletta.

- Korviini ei ole kantautunut tietoja siitä, että ongelmia olisi ollut. Toki isojen ostoruuhkien aikana tahtoo aina olla puhelimessa jonottamista ja muita ilmiöitä, Kettunen jatkaa.

Lippujen nopea loppuun varaus ei tullut yllätyksenä. Rammsteinilla on Suomessa vakiintunut kannattajakunta, ja yhtyeen keikat ovat erittäin suosittuja. Myös edellinen Rammsteinin konsertti Helsingissä oli loppuunmyyty. Verkkohuutokaupoissa lippujen trokaaminen on jo alkanut, ja alun perin noin 70 euron hintaisia lippuja myydään useamman sadan euron hintaan.

- Konsertti on tällä hetkellä loppuun varattu, mutta varauksia voi vielä peruuntua. Tulevina päivinä kannattaa olla yhteydessä Lippupisteeseen ja tiedustella varauksesta vapautuneita lippuja, vinkkaa Kettunen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja