Rakkautta ilmassa! Maajussi-Tuomo ja morsianehdokas leijailevat pilvissä: "On semmoinen olo että paikkani on täällä"

Maajussi-Tuomo ja morsianehdokas Marjo viettävät erittäin romanttiset treffit. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkoja ja viimeistä treffipäivää. Maajussit saavat tilaisuuden viedä kolmannet morsianehdokkaansa viimeisille kahdenkeskisille treffeille. 

Rantasalmella viikon odotus huipentuu, sillä maajussi-Tuomo saa viedä treffeille Marjon. Farmiviikkojen alkaessa Tuomo toivotti marjon tervetulleeksi tilalleen suudelmin ja kaksikko viihtyi läheisissä tunnelmissa jo Naantalin treffiviikonlopun aikana. 

Kaksikko suuntaa treffeillään Porokylään, jossa he saavat kisailla leikkimielisesti eri lajeissa. Turnauksen voittajaksi suoriutuu loppujen lopuksi Tuomo, joka saa palkinnoksi miehille tarkoitettua poronsarviuutetta. 

Kisailun jälkeen kaksikko nauttii rennon lounaan kahdestaan ja keskustelee jo tulevaisuudestakin. 

– Oletko vieläkin sitä mieltä, kun Naantalissa sanoit, että olet valmis vaikka nappaamaan tytön kainaloon ja tulemaan tänne? Tuomo tiedustelee. 

– Vaikka heti. Niinhän taisin vastata, Marjo toteaa. 

Marjolla on tytär edellisestä suhteestaan. Hän kertoo uskovansa, että äidin ollessa onnellinen myös lapsi on onnellinen. 

Lounaan lomassa onnellinen, rakastuneen oloinen pariskunta suutelee toisiaan. 

– Kyllä leijailen aika korkealla. On semmoinen olo, että paikkani on täällä. Ja lakkasin uskomasta romanttisiin elokuviin tosielämässä jossain vaiheessa, Marjo kertoo kameroille.

Treffien päätteeksi pari istuskelee laiturilla kuohuvaa juoden. 

– Meille, he toteavat kilistäessään lasejaan. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat