Rakkaustarinoita ensikohtaamisista – tässä on maailman romanttisin Instagram-tili!

Jos kaipaat romantiikkaa kesälomaasi, kannattaa seurata Instagramista The Way We Met -tiliä.

The Way We Met kerää kuvia pariskunnista ja heidän ensitapaamistaan. Suloiset kertomukset suhteiden aluista ovat saaneet jo lähes 90 000 seuraajaa. Kauniit kuvat ja tarinat niiden takana kertovat, että rakkaus on voinut alkaa vaikkapa kahvilasta, koulun pihalta tai karaoke-kilpailusta.

"Vuonna 2009 olin NBA-fani. All Star -peli tuli osavaltiooni tuona vuonna ja näin mainoksen, jossa etsittiin peliin vapaaehtoisia avustajia. Soitin parhaalle ystävälleni ja sanoin, että meidän pitää ilmoittautua. "Me olemme ainoat tytöt siellä. Minä aion löytää aviomiehen."

Pitkä tarina lyhyesti: löysinkin. Menin naimisiin puolisoni – toisen korisfanin ja vapaaehtoisen – kanssa 3. elokuuta 2014. Tämä on meidän pieni tarinamme rakkaudesta ja koripallosta."

"Tapasimme töissä. Olimme molemmat käymässä läpi vaikeaa avioeroa ja aloitimme ystävinä, jotka tukivat toisiaan vaikeana aikana. Aloimme tapailla noin 2,5 vuotta sitten, mutta etenimme hyvin hitaasti. Luulen, että me molemmat pelkäsimme uusia sydänsuruja. Kahdeksan viikkoa sitten minulla diagnosoitiin maksasyöpä. Diagnoosin, leikkauksen ja toipumisen aikana hän ei kertaakaan lähtenyt viereltäni. Hän piilotti pelkonsa parhaansa mukaan, mutta eräänä päivänä löysin hänet kyynelehtimästä. Kun kysyin häneltä, mikä on hätänä, hän katsoi minua ja sanoi: "sinulle ei saa tapahtua mitään, sillä en voi menettää sinua". En ole koskaan elämässäni tuntenut itseäni niin rakastetuksi kuin sinä hetkenä."

"Tapasin poikaystäväni karaoke-kilpailussa. Olin välittömästi kiinnostunut, kun kuulin hänen viihdyttävän versionsa kappaleesta "Mr. Roboto", ja hän ihastui kuultuaan minun esittämäni kappeleen leffasta Frozen,  "Let it Go"". Kumpikaan meistä ei voittanut rahapalkintoa kilpailusta – mutta lähdimme sieltä mukanamme jotain paljon parempaa".

"Onko mitään parempaa kuin pizza? Vain sen nauttiminen samalla, kun tapaat tulevan aviomiehesi. Tapasin Adamin pizzeriassa Etelä-Koreassa vuonna 2007. Minä olen kotoisin Yhdysvaltojen Nashvillesta, hän pikkukaupungista Etelä-Afrikassa. Silloinen poikaystäväni ja kaverimme olivat tutustuneet Adamiin jalkakäytävällä sillä välin, kun minä olin sisällä tekemässä tilausta. Adam asteli pizzeriaan esittäytyäkseen, ja vatsassani muljahti. Useamman kuukauden ja yhden ex-poikaystävän jälkeen aloimme tapailla, ja nyt olemme naimisissa. Täydellinen tarina kohtalosta ja pizzasta."

"En voinut kuvitellakaan, että löytäisin tosirakkauden tarjoilemalla kahvia. Olimme kumpikin töissä eri Starbucks-ketjun kahviloissa, kun tapasin hänet. Olin ottamassa kahvia kavereideni kanssa kahvilassa, jossa hän työskenteli, ja esittelin itseni. Kipinöitä oli ilmassa, mutta suhde kehittyi vasta muutaman kuukauden päästä kun minut siirrettiin töihin samaan Starbucksiin. Kahvi on tie monen ihmisen sydämeen, ja minä totisesti otin omani tuplana."

"Alkuvuodesta 2013 selvännäkijä kertoi minulle, että rakastuisin, ja tavatessani tuon ihmisen huomaisin sen heti. Hän sanoi, että mies tulisi olemaan taiteellinen, kuten minäkin, mutta että emme olisi samalla alalla. Hänen mukaansa mies arvostaisi omituisuuttani. Myöhemmin samana vuonna muutin Chrisin rakennukseen. Kiinnitin heti hänen huomionsa violeteissa farkuissani. Huoneestani puuttui sänky ja katto oli huonossa kunnossa, mutta Chris pelasti minut. Hän toi minule uuden patjan ja korjasi katon. Parin päivän kuluttua hän rohkaistui ja jätti oveeni käsin kirjoitetun viestin. Viikkoa myöhemmin menimme treffeille, ja loppu on historiaa."

"Tapasin Jonin kun olin neljännellä luokalla. Tunsin heti vetoa hänen pitkiin kutreihinsa ja ulkonäköönsä, mutta lyhyen tapailumme aikana sain hänet kiinni toinen tyttö sylissään. Jätin hänet ja hän kirjoitti minulle kirjeen, jolla yritti saada minut takaisin. Kirje on minulla yhä tallessa, mutta tuolloin en ollut vakuuttunut. Menimme eri yläasteille, ja tapasimme enää sattumalta toisinaan kaupassa tai kahvilassa asioidessa.

Lähdin New Yorkiin opiskelemaan muotia, ja vasta vuonna 2012 olin kotikulmilla Michiganissa kotibileissä, kun kuulin jonkun kutsuvan nimeäni. Se oli Jon. Päädyimme viettämään koko illan kuistilla jutellen, eikä se riittänyt. Huomasimme lentävämme jatkuvasti New Yorkin ja Michiganin väliä ja viettävämme aikaa Skypen välityksellä toistemme seurassa. Lopulta Jon pääsi opiskelemaan lakia ja muutti luokseni New Yorkiin. Tänään menimme naimisiin."

"Andrew oli ensimmäinen poikaystäväni yli 10 vuotta sitten, hän on ollut ainoa poikaystäväni ja pian hänestä tulee myös viimeinen poikaystäväni, sillä menemme elokuussa naimisiin."

"Lukiossa paras ystäväni oli tyttöjen korisjoukkueessa. Kerran hän kutsui minut lounaalle joukkueensa kanssa treenien jälkeen, ja silloin ihastuin yhteen pelaajista. Pisamat hänen poskillaan saivat sydämeni sykähtämään, ja minun oli tutustuttava häneen. Autossa matkalla ravintolaan hän jutteli kaikille muille paitsi minulle. Koska halusin saada hänen huomionsa, möläytin, että "miksi rintasi kimmeltää noin?" Hän punastui ja koko auto hiljeni. Sitten hän selitti, että hänen kosteusvoiteensa oli loppunut, joten hän oli joutunut käyttämään siskonsa tyhmää hohtavaa rasvaa. Siitä on seitsemän vuotta, ja saan hänet yhä punastumaan."

"L.A:ssa asuva ystäväni postasi Facebookissa minulle kuvia kivasta poikamiehestä nimeltä Jeremy. Olin silloin muuttamassa Floridasta Kaliforniaan opiskelemaan, joten keräsin rohkeuteni ja lähetin hänelle viestin Facebookissa. Päädyimme puhumaan heti kolmen tunnin ajan ja tajusimme, että meillä on paljon yhteistä. Hän tarjoutui noutamaan minut lentokentältä kun saapuisin Los Angelesiin, ja tietty suostuin. Meillä oli yhteisiä kavereita Facebookista, ja varmistin vielä heiltä, että hän on luotettava. Meillä synkkasi saman tien sinä iltana, ja neljän päivän päästä päätimme alkaa seurustella. Siitä on nyt 9 kuukautta, ja olemme onnellisia, rakastuneita ja toistemme parhaita kavereita. "

"Poikaystäväni on rock-bändissä. Tapasimme, kun ystäväni kertoi, että musiikkivideoon etsittiin esiintyjiä ja hänestä minun kannattaisi katsoa, mistä on kyse. Minut valittiin esittämään videossa hänen romanttisen kiinnostuksensa kohdetta. Ensimmäinen suudelmamme on nauhalla! Hänen bändikaverinsa vitsailivat, että enemmän rock n' rollia ja vähemmän romanttista komediaa. Kemia välillämme syttyi samantien, ja sai aikaan hyvän musiikkivideon ja vielä paremman parisuhteen."

Lähde: TheWayWeMet

Lue myös:

    Uusimmat