Rakkauden löytänyt Shirly Karvinen hämmentyi onnittelutulvasta: "Ihan kuin olisin mennyt naimisiin"

Hallitseva Miss Suomi kertoo MTV.fille olevansa erittäin onnellinen.

Shirly Karvinen paljasti muutama päivä sitten tapailevansa personal trainer Vertti Harjuniemeä. Pari julkisti suhteensa hempeällä yhteiskuvalla, jossa Karvinen halaa Harjuniemeä takaapäin.

Tammikuussa käytäviin Miss Universum -kisoihin valmistautuva Karvinen kertoi MTV.fille Westerback-koruliikkeen avajaisissa keskiviikkoiltana hämmentyneensä suhteen julkistamisesta seuranneesta onnittelutulvasta.

– Ihan kuin olisin mennyt naimisiin! Kaikki onnittelevat koko ajan, se on ihan hullua. Saan sosiaalisessa mediassa tuntemattomilta ihmisiltä viestejä, että "ooh, sinulla on ihana mies" ja minä olen vaan, että onpa tämä outoa, Miss Suomi naurahtaa.

– Minunhan piti pysyä sinkkuna pitkään ja nautin sinkkuudesta paljon. Elämällä oli kuitenkin muita suunnitelmia. Näin käy joskus. Kai näin käy silloin, kun sitä vähiten odottaa. En valita. Tilanne on oikein hyvä. Olen erittäin onnellinen.

Shirlyllä riittää kiirettä: töitä riittää ja Miss Universum -kisoihin valmistautuminen täyttää arjen.

– Suhde on ekstrapiriste elämään kaiken kiireen keskellä. Menen koko ajan tiettyä päämäärää kohti töitä tehden, mutta onneksi elämässä on myös tällainen toinen puoli.

Shirly Karvinen kruunattiin Miss Suomeksi Hämeenlinnassa viime toukokuussa. Vertti Harjuniemi on tuttu televisiosta. Hän on esiintynyt muun muassa ohjelmissa Jutan ja Vertin supersinkkudieetti ja Bull vs. Vertti

Lue myös:

    Uusimmat