Rakastaa rapsutuksia – hemmoteltu vasikka luulee olevansa koira

Tämä vasikka on kaukana tavallisista lajitovereistaan. Se nimittäin luulee olevansa koira.

Lehmiä on totuttu näkemään laitumilla ja navetoissa, mutta harvoin kenenkään olohuoneessa. Toisin on kuitenkin tämän Beryl-nimisen vasikan kohdalla, josta on tullut perheelle täysvaltainen perheenjäsen. 

Käyttäytyy kuin yksi perheen koirista 

Berylin omistaja Sally Webster tiesi alle vuoden ikäisen vasikan käyttäytyvän sen lajitovereille epätyypillisellä tavalla, mutta eräs vasikan tempauksista sai omistajankin hämilleen.

Kun hän palasi eräänä päivänä kotiin kauppareissulta, hän löysi vasikan makaamasta olohuoneensa lattialta maton päältä. Beryl oli jollain ilveellä päässyt sisään ja tehnyt olonsa mukavaksi sillä aikaa, kun hänen omistajansa oli poissa.

Beryl ei ole ainoastaan viisas, vaan se on myös hyväkäytöksinen. Olohuoneeseen kotiutunut vasikka ei ollut rikkonut yhtään tavaraa tai sotkenut paikkoja taloon tullessaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vasikka on saanut elämänsä aikana osaksi hellyyttä, sillä sen emo kuoli vain kaksi päivää Berylin syntymän jälkeen. Omistaja otti pienen vasikan kotiinsa pitääkseen tämän lämpimänä. Tarkoituksena oli, että se siirrettäisiin ulos heti kuin mahdollista.

Toisin kuitenkin kävi. Nyt vasikka asustelee perheen kahden koiran kanssa sille varta vasten rakennetussa kopissa, ja se nukkuu pehemällä viltillä jokaikinen yö.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Beryl on mukana kaikessa mitä sen perhe tekee. Se leikkii perheen lasten kanssa ja osallistuu eväsretkelle. Kaikista eniten se kuitenkin pitää siitä, kun sen mahaa rapsutetaan. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: TheDodo

Lue myös:

    Uusimmat