Raimo Summaselle mittava toimitsijakielto törkypuheista

Jääkiekon Mestiksen kurinpitoryhmä on asettanut Espoo Unitedin valmentajan Raimo Summasen kahdeksan ottelun toimitsijakieltoon, Mestis tiedottaa.

Summanen sai pannan käytöksestään keskiviikkoisessa Hermes-ottelussa. Summanen raivostui ottelun tuoksinassa Hermeksen valmentajalle Antti Karhulalle ja nimitteli tätä useaan otteeseen pedofiiliksi.

Mestiksen kurinpitoryhmä muisti Summasta kahdeksan ottelun toimitsijakiellolla ja Espoo Unitedia 4 000 euron sakolla. Summasen pannaa pidensi valmentajan aiempi kurinpitohistoria.

– Tapaus täyttää päivänselvästi kunnianloukkauksen määritelmän, mutta Mestiksen kurinpitoryhmä ei ole se elin, joka asiaa siltä kannalta tutkittuna on kykenevä sitä arvioimaan, Mestiksen tiedotteessa todetaan.

– Kurinpitoryhmässä on pyöreästi 2 000 ottelun kokemus miesten sarjoista ja meillä on täysi ymmärrys siitä, että peleissä tunteet kuumenevat ja toisinaan kentällä tai aitiossa sanotaan asioita, joita siellä ei sanoa pitäisi. Tässä tapauksessa sanomiset ovat kuitenkin kaiken urheiluhengen vastaisia, jolloin tapausta ei voida katsoa läpi sormien.

United johtaa pudotuspelisarjaa voitoin 3-2. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran perjantaina Espoossa.

Lue myös:

    Uusimmat