Räikkösen tiimiradiossa hillitön kohtaus: Kimi huutaa kadonneen ratin perään

Kimi Räikkönen sunnuntaipäivässä meni oikeastaan kaikki mahdollinen pieleen, joten kesken kisan varikolla tapahtunut ratin katoaminenkin oli vain yksi päivän omituisista sattumista.

Räikkönen jäi tapahtumarikkaassa Azerbaidzhanin GP:ssä 14:nneksi, kun hän menetti alun kolaroinnin ja rengasrikon myötä mahdollisuutensa kärkitaisteluun.

Erikoisin tilanne sattui kuitenkin autojen palatessa radalle varikolta kisan oltua keskeytyksissä. Ferrarin mekaanikot tekivät uskomattoman työn korjatessaan suomalaisen auton vauriot punaisten lippujen aikana, mutta kun autoa työnnettiin takaisin lähtöpaikalle, rattia ei löytynytkään mistään.

– Ratti. Läpät ja ratti, joo. Ratti. Hei! Hei! Ratti! Käskekää joku häntä antamaan se ratti minulle! Come on! Liiku! Räikkönen huusi autossaan.

Jutun videolla kuullaan leikattu versio Räikkösen huutelusta. Koko tiimiradioviestin kuulet tästä linkistä.

Kisan alussa Räikkönen joutui Valtteri Bottaksen Mercedeksen kolhimaksi. Tässä kohtaa Ferrari-kuski sätti maanmiestään kovasanaisesti.

– Ei voi olla taas sama ***** kaveri, joka osuu minuun. Minulla saattaa olla rengas puhki, Räikkönen raivosi tiimiradioon.

Bottas nousi lopulta viimeiseltä sijalta kisan toiseksi.



Lue myös:

    Uusimmat