Räikkösen kanssa paikkaa vaihtava Leclerc povaa Kimille hyvää autoa – “Näyttää ehdottomasti hyvältä”

Sauber-tallin kauden päättyessä hyvästelevä Charles Leclerc paljastaa, ettei sveitsiläistalli osannut odottaa autonsa suorituskyvyn pysyvän näin hyvänä F1-kauden loppusuoralle asti.

Ylälaidan videolla ruoditaan sitä, millaisen piristysruiskeen Räikkönen tuo Sauberille.

Leclerc vaihtaa ensi kaudeksi paikkoja Ferrarilla kilpailevan Kimi Räikkösen kanssa. Monacolaiskuski uskoo Sauberin tarjoavan ensi vuonna Räikköselle hyvän auton.

– Emme odottaneet kaudelle näin vahvaa loppua, koska tämän kauden auton kehitystyö lopetettiin niin aikaisin. Tilanne näyttää heille ensi vuoden osalta ehdottomasti hyvältä, koska heillä on ollut paljon aikaa kehittää autoa, Leclerc kommentoi racefans.netille.

Vuosi sitten sarjan hännänhuipuksi jäänyt Sauber on tällä hetkellä valmistajien sarjan kahdeksantena, kun eroa yhdeksäntenä olevaan Toro Rossoon on yhdeksän pistettä.

Force India on kuuden pisteen päässä Sauberin edellä, mutta Leclerc vakuuttaa, että sveitsiläistallin tärkein tavoite kauden päätöskisassa Abu Dhabissa on säilyttää sijoituksensa Toro Rosson edellä.

– Emme tietenkään ota typeriä riskejä saavuttaaksemme yhden sijan, jos he ovat meitä perässä. Lähestymistapamme kisaan varmasti muuttuu hieman, mutta tavoite pysyy samana: haluamme tehdä parasta mahdollista työtä joka viikonloppu ja pitää heidät takanamme, Leclerc summasi.

Lue myös:

    Uusimmat