Rahat vähissä? 5 keinoa tienata enemmän käyttörahaa kuussa!

Monella asustelee matti kukkarossa loman jälkeen, eikä pieni lisätienesti ole kai koskaan pahitteeksi. Kokosimme viisi vinkkiä, joiden avulla voit saada enemmän rahaa käyttöösi kuukaudessa.

Tarvitsetko lisätienestiä? Kokosimme yhteen viisi vinkkiä!

Marjojen ja sienien poiminta

Suomen metsät ovat täynnä rahaa – vain kerääjistä on pulaa! Poimi marjoja tai sieniä ja myy niitä eteenpäin.

Rojuista rikkauksia

Ovatko kaappisi täynnä turhia astioita, käyttämättömiä vaatteita ja muuta tavaraa? Perusta kirpputoripöytä!

Tee harrastuksesta ammatti!

Oletko taitava piirtämään tai hyvä tanssimaan? Mitäpä jos kokeilisit tarjota palveluksiasi myös muiden käyttöön? Ole luova ja pohdi hauskan lisätyön mahdollisuuksia: Voisitko vaikkapa askarrella hääkutsuja toisten puolesta tai siirtyä harrastelijavalokuvaajasta hieman ammattimaisempaan suuntaan?

Myös liikuntaharrastusten vetäminen tuo pientä lisätuloa, minkä lisäksi saat siitä myös itse lisäliikuntaa!

Etsi pientä lisäansiota

Työvoimatoimiston sivuilla etsitään jatkuvasti muutaman viikon tai muutaman päivänkin kestäville työkeikoille ihmisiä. Keikkatyötä on mahdollista tehdä myös säännöllisesti, eikä sen tarvitse olla liian työlästä – miltä kuulostaisi vaikkapa mystery shoppaajan tai avustajan työ tv-sarjassa?

Anna mielipiteesi!

Tiesitkö, että yritykset ovat valmiita maksamaan mielipiteistäsi? Voit osallistua netin välityksellä erilaisiin kyselyihin, joista saat pienen lisäkorvauksen. Suuria summia näistä ei tienaa, mutta jos sinulla on aikaa istua koneella, voit kai saman tien täyttää muutaman mielipidekyselyn?

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat